«

»

Nov
15

TPARK Android: schimbare modalitate de expediere a SMS-urilor

UPDATE:  Facilitatea de expediere în mod automat a SMS-urilor pentru plata parcării din aplicația TPARK este din nou disponibilă pentru telefoanele Android. Această actualizare reintroduce și notificarea cu 5 minute înainte de expirarea parcării.

 

Versiunea Android nr. 7.12.0 a aplicației TPARK a adus o schimbare la modalitatea de expediere a SMS-urilor. Acum SMS-ul este compus în aplicația de trimitere mesaje a telefonului mobil, în funcție de opțiunile selectate de utilizator, urmând ca acesta să apese butonul „trimitere” pentru expedierea SMS-ului.

O altă modificare este reprezentată de lipsa notificării de expirare a parcării la plata prin SMS. Cele două modificări se datorează noii politici Google. Acestea nu afectează funcționalitatea serviciului de plată.


Aplicația TPARK, disponibilă în Google PlayApp Store și Windows Store este deja utilizată de șoferi  pentru plata parcării prin SMS si card bancar în peste 45 de orașe. Pe lângă aceasta, utilizatorii noștri beneficiază și de alte servicii online:

 • Vigneta de Ungaria;
 • Parcarea în Ungaria;
 • Achitarea amenzii parcare;
 • Cumpărarea de vouchere online pentru plata parcării prin bip;
 • Rovigneta;
 • Taxa de pod Fetești-Cernavodă.

2 comments

 1. Ionut says:

  Pentru Craiova am incercat sa platesc pentru o luna parcarea si nu merge nu se expediaza sms imi da eroare

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Pentru a putea efectua mai multe verificari, va rugam sa ne transmiteti pe adresa de e-mail contact@piconet.ro numarul de telefon de pe care ati incercat sa expediai SMS pentru plata parcarii si de asemenea eroarea pe care o primiti.

   Multumim,

   Echipa TPARK

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>