Despre

Despre Piconet,

Piconet este liderul pieţei de plată a parcării prin SMS având în funcţiune sistemul TPark încă din 2006 în Timişoara, din 2008 în Oradea şi din 2011 în Satu Mare. Piconet are contracte directe cu operatorii GSM majori oferind cele mai mici comisioane şi garanţia încasării rapide a taxelor. Tpark este marcă înregistrată a Piconet.

Pentru că scopul nostru principal este să fim un ajutor pentru şoferi, am început şi acest blog care pe lângă informaţii despre plata parcării, aduce şi informaţii utile despre întreţinerea maşinilor, probleme din trafic, noutăţi auto etc.

Vă mulţumim că ne urmăriţi şi vă rugăm să ne contactaţi oricând aveţi ceva de transmis pe contact@tpark.ro.

Cu stimă,

Echipa Piconet

8 comments

 1. bogdan says:

  de ce nu si alte judete..
  sau urmeaza?

 2. bogdan says:

  Felicitari in primul rand pentru concept si implementarea lui!

  1. Piconet says:

   Multumim frumos:)

 3. Mihaela says:

  Parcarea prin SMS este o alternativa modernă care elimină permanenta goana după monede şi timpul pierdut pentru căutarea parcometrelor şi a punctelor de vânzare a tichetelor de parcare.
  Din punctul meu de vedere este foarte utila!

 4. Oancea Gheorghe says:

  De ce numai Orange,Vodafone,Cosmote?Digi Mobil de ce nu?Mi se pare incorect!Ca sa fiu “rezevat” in exprimare!Abonatii de la RDS NU FOLOSESC ACEEASI MONEDA NATIONALA?Chiar nu va preocupa acest lucru?Va rog sa raspundeti pe email personal.Am mai facut o asemenea intrebare dar nu a raspuns nimeni.
  Va multumesc anticipat.

  1. Piconet says:

   Buna ziua,
   Noi incercam sa implementam sistemul in toate retelele de telefonie mobila. De curand am reusit implementarea si in reteaua cosmote si suntem in discutii si cu ceilalti operatori. Din pacate, nu toti sunt la fel de receptivi la acest tip de plata a parcarii. Va multumim pentru mesaj si o sa va tinem in legatura cu noutatile.

 5. Bogdan Adam says:

  Buna ziua,
  as dori sa stiu daca ,pentru parcarea din Brasov,situata pe b-dul Alex. Vlahuta (unde s-a introdus de curand sistemul de plata prin SMS implementat de catre firma D-voastra),exista posibilitatea achzitionarii unui abonament lunar sau a unuia zilnic,pentru intervalul orar 8-20 si care ar fi modalitatea obtinerii acestuia.
  Multumesc.

 6. Claudiu Popescu says:

  Buna ziua,

  Si totusi, cum a ramas cu introducerea operatorului Digi? Sunt tot mai mult abonati Digi Mobil si nu putem plati parcarea in oras (Timisoara in cazul de fata).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>