Despre

PICONET este liderul național de administrare a parcărilor ce pune la dispoziție sistemul inovator TPARK® pentru plata parcării cu telefonul mobil în peste 30 de orașe din România. În același timp,  Piconet are contracte directe cu  toți operatorii GSM (RCS&RDS, Orange, Vodafone și Telekom), oferind cele mai mici comisioane şi garanţia încasării rapide a taxelor.

În scopul facilitării modalității de plată a parcării, șoferii pot opta pentru aplicația mobilă gratuită TPARK,  disponibilă pentru AndroidiOS și Windows Phone, prin intermediul căreia se poate realiza plata, fără ca aceștia să mai memoreze numerele scurte sau codurile aferente duratelor de parcare.

Prin intermediul aplicației TPARK se pot plăti vinieta de Ungaria (pentru autoturismele cu greutate maximă admisibilă de 3,5 tone) și parcare în toate orașele din Ungaria. Serviciul este oferit șoferilor exclusiv de TPARK în parteneriat cu Agenția Maghiară de Plăți Mobile (Nemzeti Mobilfizetési ZRT).

Alte servicii disponibile:

 • plata amenzii de parcare;
 • achiziționarea rovignetei;
 • plata taxei de pod Fetești-Cernavodă.

Vă stăm la dispoziție la adresa contact@tpark.ro

 

8 comments

 1. bogdan says:

  de ce nu si alte judete..
  sau urmeaza?

 2. bogdan says:

  Felicitari in primul rand pentru concept si implementarea lui!

  1. Piconet says:

   Multumim frumos:)

 3. Mihaela says:

  Parcarea prin SMS este o alternativa modernă care elimină permanenta goana după monede şi timpul pierdut pentru căutarea parcometrelor şi a punctelor de vânzare a tichetelor de parcare.
  Din punctul meu de vedere este foarte utila!

 4. Oancea Gheorghe says:

  De ce numai Orange,Vodafone,Cosmote?Digi Mobil de ce nu?Mi se pare incorect!Ca sa fiu “rezevat” in exprimare!Abonatii de la RDS NU FOLOSESC ACEEASI MONEDA NATIONALA?Chiar nu va preocupa acest lucru?Va rog sa raspundeti pe email personal.Am mai facut o asemenea intrebare dar nu a raspuns nimeni.
  Va multumesc anticipat.

  1. Piconet says:

   Buna ziua,
   Noi incercam sa implementam sistemul in toate retelele de telefonie mobila. De curand am reusit implementarea si in reteaua cosmote si suntem in discutii si cu ceilalti operatori. Din pacate, nu toti sunt la fel de receptivi la acest tip de plata a parcarii. Va multumim pentru mesaj si o sa va tinem in legatura cu noutatile.

 5. Bogdan Adam says:

  Buna ziua,
  as dori sa stiu daca ,pentru parcarea din Brasov,situata pe b-dul Alex. Vlahuta (unde s-a introdus de curand sistemul de plata prin SMS implementat de catre firma D-voastra),exista posibilitatea achzitionarii unui abonament lunar sau a unuia zilnic,pentru intervalul orar 8-20 si care ar fi modalitatea obtinerii acestuia.
  Multumesc.

 6. Claudiu Popescu says:

  Buna ziua,

  Si totusi, cum a ramas cu introducerea operatorului Digi? Sunt tot mai mult abonati Digi Mobil si nu putem plati parcarea in oras (Timisoara in cazul de fata).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>