Despre

PICONET este liderul național de administrare a parcărilor ce pune la dispoziție sistemul inovator TPARK® pentru plata parcării cu telefonul mobil în peste 30 de orașe din România. În același timp,  Piconet are contracte directe cu  toți operatorii GSM (RCS&RDS, Orange, Vodafone și Telekom), oferind cele mai mici comisioane şi garanţia încasării rapide a taxelor.

În scopul facilitării modalității de plată a parcării, șoferii pot opta pentru aplicația mobilă gratuită TPARK,  disponibilă pentru AndroidiOS și Windows Phone, prin intermediul căreia se poate realiza plata, fără ca aceștia să mai memoreze numerele scurte sau codurile aferente duratelor de parcare.

Prin intermediul aplicației TPARK se pot plăti vinieta de Ungaria (pentru autoturismele cu greutate maximă admisibilă de 3,5 tone) și parcare în toate orașele din Ungaria. Serviciul este oferit șoferilor exclusiv de TPARK în parteneriat cu Agenția Maghiară de Plăți Mobile (Nemzeti Mobilfizetési ZRT).

Alte servicii disponibile:

 • plata amenzii de parcare;
 • achiziționarea rovignetei;
 • plata taxei de pod Fetești-Cernavodă.

Vă stăm la dispoziție la adresa contact@tpark.ro

 

23 comments

 1. bogdan says:

  de ce nu si alte judete..
  sau urmeaza?

 2. bogdan says:

  Felicitari in primul rand pentru concept si implementarea lui!

  1. Piconet says:

   Multumim frumos:)

 3. Mihaela says:

  Parcarea prin SMS este o alternativa modernă care elimină permanenta goana după monede şi timpul pierdut pentru căutarea parcometrelor şi a punctelor de vânzare a tichetelor de parcare.
  Din punctul meu de vedere este foarte utila!

 4. Oancea Gheorghe says:

  De ce numai Orange,Vodafone,Cosmote?Digi Mobil de ce nu?Mi se pare incorect!Ca sa fiu “rezevat” in exprimare!Abonatii de la RDS NU FOLOSESC ACEEASI MONEDA NATIONALA?Chiar nu va preocupa acest lucru?Va rog sa raspundeti pe email personal.Am mai facut o asemenea intrebare dar nu a raspuns nimeni.
  Va multumesc anticipat.

  1. Piconet says:

   Buna ziua,
   Noi incercam sa implementam sistemul in toate retelele de telefonie mobila. De curand am reusit implementarea si in reteaua cosmote si suntem in discutii si cu ceilalti operatori. Din pacate, nu toti sunt la fel de receptivi la acest tip de plata a parcarii. Va multumim pentru mesaj si o sa va tinem in legatura cu noutatile.

 5. Bogdan Adam says:

  Buna ziua,
  as dori sa stiu daca ,pentru parcarea din Brasov,situata pe b-dul Alex. Vlahuta (unde s-a introdus de curand sistemul de plata prin SMS implementat de catre firma D-voastra),exista posibilitatea achzitionarii unui abonament lunar sau a unuia zilnic,pentru intervalul orar 8-20 si care ar fi modalitatea obtinerii acestuia.
  Multumesc.

 6. Claudiu Popescu says:

  Buna ziua,

  Si totusi, cum a ramas cu introducerea operatorului Digi? Sunt tot mai mult abonati Digi Mobil si nu putem plati parcarea in oras (Timisoara in cazul de fata).

 7. mihaela popa says:

  Buna ziua.
  Tarifele de parcare sunt aceleasi, indiferent de tipul parcarii (pe strada / in cladire) si indiferent de zona (centru / periferie)? Nu exista tarife si SMS-uri diferite, in functie de aceste criterii?
  Suistemul functioneaza pentr toate parcarile dintr-un oras, inclusiv pentru cele private?

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Sistemul TPARK pentru plata parcarii este implementat in parcarile publice cu plata din 40 de orase din Romania. Tarifele si intervalele de plata sunt diferite in fiecare oras, acestea fiind stabilite de catre administratorul local al parcarilor. Pe site-ul http://www.tpark.ro, la sectiunea orase regasiti lista tuturor oraselor in care este implementat sistemul TPARK, precum si optiunile de plata aferente fiecarei oras.

   Va stam la dispozitie pentru alte informatii.

   Multumim,
   Echipa TPARK

 8. Cati says:

  Bună ziua. Aș vrea să știu dacă se poate efectua plata parcarii în Brașov prin sms și de pe un mobil internațional. Mulțumesc. Cati

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Plata parcarii prin SMS se poate realiza doar de pe SIM de Romania. In cazul in care nu detineti un astfel de SIM, va sugeram sa platiti parcarea in Brasov prin intermediul parcometrelor.

   Multumim,
   Echipa TPARK

 9. Levi says:

  Buna
  As vrea sa intreb…fiindca nu da exemplu de nr de inmatriculare…ce format are nr de inmatriculare care se trece in aplicatie pt efectuarea platilor de vignete hu?
  Cum e corect?
  MS00ABC , MS 00 ABC sau MS-00-ABC…impreuna…defalcat…sau cu liniuta?
  Va multumesc
  Levi

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Pentru achizitionarea vignetei trebuie introdus numarul corect de inmatriculare corect de forma “MS00ABC”, exact cum acesta este inregistrat.

   O zi buna!
   Echipa TPARK!

 10. Cristian says:

  Buna ziua,

  Cum se poate verifica pana cand este valabil abonamentul de parcare platit prin intermediul aplicatiei TPark. (oras Tg.Mures)

  Multumesc!

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Confirmarea platii privind valabilitatea abonamentului achizitionat prin intermediul TAPRK o regasiti pe adresa de e-mail.
   Pentru mai multe verificari, va rugam sa ne transmiteti numarul de inmatriculare al autoturismului pentru care ati efectuat plata abonamentului.

   O zi buna!

   Echipa TPARK!

   1. Cristian says:

    MS13WXW

    multumesc!

    1. admin says:

     Buna ziua,

     Am retrimis confirmarea platii, aferent numarului de inmatriculare MS13WXW.
     Plata parcarii autoturismului MS11WXW este valabila in intervalul 11/09/2018 08:48 – 11/10/2018 08:48.

     O zi buna!

     1. Cristian says:

      Multumesc!

 11. InMiron says:

  Am folosit TPark in Alexandria.
  Am completat datele 265TR11xxx
  Am ales și opțiunea localității (Alexandria)
  Am primit telefon de la administrator că în SMS-ul pentru deconectarea plății se dublează cifra care reprezintă codul localității.
  Intrebare :
  Trebuie să scriu numai numărul mașinii (fără cod)) dacă folosesc opțiunea localității?

  1. admin says:

   Buna ziua,

   SMS-ul pentru plata parcarii se expediaza sub forma “265NRMASINA”.
   In SMS-ul de comanda trebuie specificat codul “265” care reprezinta durata parcarii de 1 ora in orasul Alexandria.

   Multumim,
   Echipa TPARK

 12. Bogdan Zamfir says:

  Buna ziua,

  Am utilizat aplicatia dvs. pentru plata parcarii in Sibiu. Am primit si mesajul de confirmare dupa trimiterea SMS-ului generat de aplicatia TPark, de la nr. 24034.

  Intrebarea mea este:

  Avand in vedere ca SMS-ul generat de aplicatie contine mai multe informatii decat cele solicitate de Administratia locala Sibiu (care solicita numai codul si nr. de inmatriculare), exista posibilitatea ca plata sa nu fie luata in considerare la achitarea parcarii?

  Va adresez aceasta intrebare deoarece Autoritatile locale din Sibiu nu specifica faptul ca aplicatia TPark poate fi utilizata la plata parcarii.

  Va multumesc.
  Bogdan Zamfir

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Pentru plata parcarii prin intermediul aplicatiei TPARK trebuie sa expediati codul generat excat cum este. In urma expedierii SMS-ului primiti un SMS de confirmare, in care regasiti specificat numarul de inmatriculare, intervalul de parcare, zona si costul SMS-ului.

   Pentru verificari suplimentare, va rugam sa ne transmiteti pe adresa de e-mail contact@tpark.ro numarul de telefon de pe care ati efectuat plata parcarii.

   Va dorim o zi buna!

   Echipa TPARK

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>