Atenție, șoferi din Fălticeni - TPARK

Atenție, șoferi din Fălticeni

Distribuie articolul

Acum beneficiați de cel mai modern, simplu de utilizat și comod sistem de plată a parcării. Primăria Municipiului Fălticeni a decis implementarea sistemului Tpark® de plată a parcării prin SMS în două zone din oraș:

  • Bulevardul Revoluției
  • Strada Sucevei
panou-falticeni

Cum puteți plăti parcarea fără cupoane, parcometre și drumuri, chiar cozi, la chioșcuri?
Simplu. Trimiteți un SMS la numărul scurt 7240 în care menționați codul aferent timpului de parcare și numărul de înmatriculare al mașinii:

[important]•321 NRMAȘINĂ (ex: 321 SV01ABC) pentru 1 oră de parcare, tarif 0.25€ + TVA
•320 NRMAȘINĂ (ex: 320 SV01ABC) pentru o zi de parcare, tarif 1.25€ + TVA
Notă: Două sau mai multe SMS-uri consecutive cu același cod (320, 321) însumează timpul de parcare.[/important]

După expedierea SMS-ului veți primi un mesaj de confirmare a plății, în care este menționată și oră la care expiră parcarea.

[warning]Atenție: Lipsa SMS-ului de confirmare înseamnă neplata parcării.[/warning]

În plus, aveți la dispoziție aplicația SMS Parking Romania, pentru Android, iOS și Windows Phone, prin intermediul căreia puteți opera plata parcării prin SMS, fără a mai memora numerele scurte sau codurile aferente duratelor de parcare, în 18 orașe din țară.

smsparking-falticeni

Orarul parcărilor publice cu plată din Municipul Fălcitceni, aprobat de Consiliul Local, este de luni până sâmbătă, între orele 08:00-18:00. În afara acestui interval, parcarea este gratuită.
Sistemul TPark de plată a parcării prin SMS este disponibil pentru utilizatorii rețelelor de telefonie DIGI, Orange, Telekom și Vodafone. SMS-ul de comandă este taxat suplimentar în rețeaua Orange cu 0,05€+TVA.

TPark funcționează acum cu succes în 16 orașe din România.

Despre PICONET
Piconet este liderul pieţei de plată a parcarii prin SMS din Romania, cu aproape 5 milioane SMS-uri procesate în ultimii doi ani, având in funcțiune sistemul TPark în 16 orașe din țară. PICONET a dezvoltat și întreține sistemul TPark de plată a parcării prin SMS oferit ca SoftwareAsAService (SaaS) administratorilor de parcări.
Sistemul disponibil la www.tpark.ro oferă o soluție la cheie pentru administrarea și controlul parcărilor, având inclus un sistem complet de reporting pentru gestiunea amenzilor și un modul de control in teren. TPark® este marcă înregistrata a Piconet. Sistemul are la momentul actual aproximativ 450.000 de utilizatori. Pentru mai multe detalii vizitați www.tpark.ro.

Articole recente