«

»

Oct
03

Bistriţa are un nou sistem de plată a parcării prin SMS

Bistrita

Direcţia de Patrimoniu din cadrul Primăriei Bistriţa, în colaborare cu Piconet, firmă specializată în plata parcării prin SMS care a implementat cu succes acest sistem în Timişoara, Oradea, Arad, Satu-Mare, Baia-Mare, Braşov şi Bacău pun la dispoziţia bistriţenilor un nou sistem de plată a parcării prin SMS.

Noul sistem intrat în funcţiune la 1 octombrie, a fost utilizat deja cu succes de şoferii bistriţeni în parcările publice cu plata din municipiu. Plata parcării prin SMS este disponibilă utilizatorilor Orange, Vodafone şi Cosmote.

Placa TELEFON2

Astfel, pentru a plăti parcarea o oră în Bistriţa, este suficient să trimiteţi SMS la numărul 7420 cu textul:

420 NRMASINA

În câteva secunde, veţi primi un SMS de confirmare cu textul:

“Aţi parcat maşina BN01ABC pentru 60 de minute în Bistriţa. Cost 0,4 euro + TVA/SMS trimis. ”

Bistrita

Programul de parcare cu plata din Bistriţa este: Luni-Vineri 8:00-18:00.

*Două sau mai multe SMS-uri consecutive, însumează timpul de parcare.

*SMS-ul de comandă este gratuit pentru clienţii Vodafone şi Cosmote şi costă 0.05 euro + TVA pentru clienţii Orange.

 

2 comments

 1. Filip Mihnea Codrin says:

  Astăzi in jurul orei 12:54 am încercat sa plătesc parcarea în zona Țiriac din Istria și nu a mers serviciul, telefonullasandu-ma sa aleg dacă vreau sa reincerc transmiterea smsului și m-ați taxat de 5 ori inloc de odată deși mesajul s-a trimisa a la urma o singura data…cum facem să-mi returnați banii cheltuiți fără voia mea?

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Va rugam sa ne trimiti un e-mail la contact@piconet.ro in care sa mentionati numarul de telefon de pe care ati expediat SMS-ul pentru a solicita operatorului de telefonie mobila anularea SMS-urilor dublate.

   Multumim,

   Echipa TPARK

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>