Cumperi voucher pentru parcarea în Timișoara direct din TPARK!

Cumpără voucher pentru parcarea cu bip în Timișoara direct din aplicația TPARK!

Distribuie articolul

Vă anunțăm cu bucurie că am lansat un nou serviciu de plată online! Șoferii din Timișoara care utilizează sistemul de plată a parcării cu bip au posibilitatea de a achiziționa online voucherul de încărcare a contului.

De acum, puteți uita de drumul până la chișcurile de ziare pentru a cumpăra voucherele de încărcare a contului! Aplicația și portalul online TPARK vă vin în ajutor, astfel că în doar câteva secunde puteți genera codul ce vă încarcă contul cu 10 sau 30 de lei. Serviciul este disponibil 24/7, astfel că plata se poate realiza la orice oră, în siguranță, cu orice card MasterCard sau Visa, fără a se percepe comision.

Cum poți cumpăra voucherul de parcare prin intermediul aplicației TPARK?

Procesul de cumpărare a voucherului este simplu și presupune parcurgerea a doar 4 pași:

După finalizarea tranzacției, aveți posibilitatea de a trimite prin SMS codul din 14 cifre pentru încărcarea contului direct din aplicație. În cazul în care achiziționați voucherul de pe portalul TPARK, pentru încărcarea contului trebuie să trimiteți SMS la 1210 cu textul TM INCARCA COD_VOUCHER . Costul SMS-ului de reîncărcare este de 0.15 euro + TVA (+0.05 euro în Orange).

Pentru moment, achiziționarea voucherului din aplicație este posibilă doar pentru utilizatorii ale căror telefoane au sistemul de operare Android. De asemenea, șoferii au la dispoziție și portalul web de plați TPARK, de unde voucherele se cumpără la fel se simplu și rapid.

Serviciul de achiziționare a voucherelor online a fost lansat în parteneriat cu Societatea Drumuri Timișoara.

Articole recente