«

»

Nov
07

Cumpărătorul voucher-ului pentru parcare cu numărul 1.000 a fost premiat de TPARK

Încă de la început ne-am propus să oferim clienților noștri servicii de înaltă calitate și experiențe plăcute, deoarece considerăm că este vital să anticipăm și să răspundem nevoilor acestora.

Recent a fost achiziționat voucher-ul de parcare cu numărul 1.000 din aplicația TPARK. Evenimentul nu putea trece neobservat, așa că am decis să oferim o surpriză persoanei care a realizat această tranzacție. Mai exact, am oferit un voucher cadou de 30 de lei pentru plata parcării în Timișoara doamnei Corina Pantea, cumpărătoarea voucher-ului cu numărul 1.000.

Feedback-ul utilizatorilor este foarte important pentru noi, prin urmare am realizat un scurt interviu cu doamna Corina Pantea.

Î: Pentru ce serviciu folosiți cel mai des aplicația TPARK?

R: Cel mai des folosesc aplicația TPARK pentru plata parcării în Timișoara și pentru achizionarea voucherelor de parcare. Știu și de celelalte servicii disponibile în aplicație, însă deocamdată nu am folosit decât opțiunea pentru plata parcării.

 

Î: Cum ați caracteriza, pe scurt, aplicația TPARK?

R: Pentru mine este foarte utilă în ceea ce privește achiziționarea voucherelor. Dacă înainte puteam să le cumpăr doar de la chioșcurile de ziare, și se mai întampla să nu fie disponibile în anumite momente, acum pot să le achiziționez oricând din aplicație.

 

Î: Ce alte servicii considerați că ar trebui introduse în aplicație?

R: Consider că ar fi util să știm în timp real câte locuri sunt disponibile în parcările cu plată. În felul acesta nu am mai pierde timp căutând locurile libere. Poate că acest lucru nu este ușor de implementat, însă cu siguranță ne-ar ajuta mult pe noi, șoferii.

 

Aplicația TPARK pentru Android și iOS este deja folosită de șoferi pentru plata parcării în peste 30 de orașe din România. Mai mult decât atât, prin intermediul acesteia, șoferii pot beneficia și de alte servicii: plata vignetei și a parcării în Ungaria, plata taxei de pod Fetești-Cernavodă, a rovignetei și a amenzilor de parcare.

 

Descărcați GRATUIT aplicația

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>