Plata parcarii smart cu TPARK in Dorohoi

Dorohoi este noul oraș în care se poate plăti parcarea cu TPARK

Distribuie articolul

Toamna aduce noutăți șoferilor din Dorohoi! Primăria orașului, în parteneriat cu PICONET SRL, a decis implementarea serviciului TPARK® de plată a parcării prin SMS, astfel că acum șoferii pot plăti parcarea cu ajutorul telefonului mobil.

Plata parcării se realizează prin trimiterea unui SMS la numărul scurt 7420 în care este menționat codul aferent opțiunii de plată și numărul de înmatriculare al mașinii:

  • 1 oră de parcare – cost 0, 25 € + TVA
  • 1 zi de parcare – cost 1,10 € + TVA

[important] După expedierea SMS-ului, utilizatorii primesc un mesaj care confirmă că parcarea a fost activată. Ex: Ati parcat BT00ABC pt. 60 min în Dorohoi. Plata expira la 24/09/2017 15:47. Cost 0.25EUR+TVA/SMS [/important]

[notice]

  • Lipsa SMS-ului de răspuns indică faptul că parcarea nu a fost plătită.
  • Două sau mai multe SMS-uri consecutive însumează timpul de parcare.

[/notice]

Aplicația gratuită TPARK, disponibilă pentru Android și iOS, vine în ajutorul șoferilor, facilitându-le modalitatea de expediere a SMS-urilor de parcare. Mai mult decât atât, aceștia pot plăti parcarea în 33 de orașe din România fără a mai memora numerele scurte sau codurile zonelor de parcare, introducând numărul de telefon, selectând orașul și zona de parcare și apăsând butonul PARCAȚI.

Orarul parcărilor publice cu plată din orașul Dorohoi este de luni până sămbătă, în intervalul 08:00-20:00.

Sistemul TPARK® de plată a parcării cu telefonul mobl este disponibil pentru utilizatorii rețelelor de telefonie DIGI, Orange, Telekom și Vodafone. SMS-ul este taxat suplimentar în rețeaua Orange cu 0,05€+TVA.

Articole recente