Gala NoCASH | TPARK este aplicația anului 2015

Gala NoCASH | TPARK este aplicația anului 2015

Distribuie articolul

Suntem foarte bucuroși să anunțăm că aplicația TPARK a fost desemnată pentru al doilea an consecutiv ”Aplicația de plăți cu mobilul a anului – sectorul nebancar”, în cadrul Galei NoCASH – ajunsă la ediția cu numărul 15.

Pentru această anchetă, organizatorii au luat în calcul plățile realizate  cu aplicația în anul 2015. TPARK a înregistrat aproape 250.000 de tranzacții pe pentru plata parcării și a amenzilor (circulație și parcare). Față de 2014 – anul în care aplicația a primit acest premiu pentru prima oară – numărul plăților cu aplicația TPARK a crescut cu 60%.

Ajunsa la a XV-a editie, Gala NOCASH este cel mai important eveniment anual din industria platilor electronice in cadrul careia se recunoaste performanta prin acordarea unor premii de excelenta care au la baza datele statistice oferite de catre emitenti si voturile specialistilor. (www.nocash.info.ro)

TPARK pune la dispoziția șoferilor o gamă largă de plăți mobile: vigneta de Ungaria, parcare, amenda de circulație, amenda de parcare, rovinieta și taxa de pod Fetești-Cernavodă.

Aplicația este disponibilă gratuit pentru utilizatorii Android, iOS și Windows Phone.

Articole recente