În decembrie, șoferii au ales TPARK pentru vigneta de Ungaria

În decembrie, șoferii au ales aplicația TPARK pentru achiziționarea vignetei de Ungaria

Distribuie articolul

Perioada concediilor de iarnă a reprezentat ocazia perfectă pentru o vacanță în afara țării, iar cei care că au ales să meargă preț de câteva zile în țara vecină, au trebuit să țină cont de un lucru foarte important: cumpărarea vignetei pentru Ungaria.

Sistemul TPARK de achiziționare a vignetei a fost preferat de peste 2000 de șoferi care au plecat la drum în perioada sărbătorilor, reprezentând varianta ideală pentru cei care nu vor să mai staționeze în benzinării sau la ghișeele din vamă. Serviciul este disponibil 24/7, astfel că plata poate fi realizată la orice oră, în siguranță, prețul vignetei fiind chiar mai mic decât la benzinărie.

Aplicația TPARK poate fi descărcată gratuit din Google Play și App Store. De asemenea, șoferii au la dispoziție și portalul web de plăți TPARK (ce poate fi accesat de pe orice browser) de unde vignetele se achiziționează la fel de simplu și rapid.

Cum poți cumpăra vigneta de Ungaria prin intermediul aplicației TPARK?

Procesul de cumpărare a vignetei este rapid și ai de parcurs doar 4 pași:

1. Descarcă gratuit aplicația din Google Play sau App Store                                      

Step 1

2. Completează formularul cu datele tale

Step 2

3. Plătește securizat cu orice card bancar Visa sau MasterCard

Step 3

4. Verifică e-mailul pentru confirmarea și dovada plății

step

[important]Completează cu atenție câmpurile. Responsabilitatea completării acestora cu informațiile corecte este a utilizatorilor.[/important]

Serviciul online de achiziţionare a vignetei de Ungaria a fost lansat în parteneriat cu Agenţia Maghiară de Plăţi Mobile (Nemzeti Mobilfizetési ZRT.)
Mai multe informații despre vigneta pentru Ungaria regăsiți aici.

Articole recente