«

»

Oct
17

Noul sistem de plată a parcării prin SMS din Braşov

În Braşov există un nou sistem pentru plata parcării prin SMS.

Noul sistem intrat în funcţiune luni, 14.10.2013, a fost utilizat deja cu succes de şoferii braşoveni în parcările publice cu plata din oraş. Plata parcării prin SMS este acum disponibilă utilizatorilor Orange, Vodafone şi Cosmote și presupune expedierea unui SMS la 7420:

 • o oră –  0,40 euro + TVA
 • o zi –   2,60 euro + TVA

 

 

Programul de parcare cu plata din Braşov este: Luni-Sâmbătă 8:00-20:00.

168 comments

 1. Anca Paunescu says:

  buna ziua .daca este doar pana la ora 20.00 de ce se taxeaza si dupa aceasta ora .eu nu am stiut si am dat sms dupa ora 20.00 si m-au taxat .

  1. admin says:

   Buna ziua,
   Va rog sa ne dati detaliile(data+ora,nr. de inmatriculare, nr. de telefon) referitoare la aceasta sesizare folosind sistemul de tickete de pe pagina de suport sau sa ne trimiteti un mail la adresa contact@tpark.ro.
   Va multumim.

 2. Razvan says:

  Tariful de 0,40 EUR + TVA se pare ca s-a transformat, fara sa fie precizat pe panouri, in 0,40 + 0,05 + TVA conform mesajului primit la parcare in Brasov. Astfel, parcarea prin SMS devine cu mult mai scumpa decat prin automate (acolo unde mai sunt).

  1. admin says:

   Aceasta taxa de 0,05 Eur este o taxa perceputa doar de operatorul de telefonie Orange si reprezinta o taxa suplimentara pentru mesaje trimise. Suma este perceputa doar in cazul in care se realizeaza o parcare prin SMS de un client Orange. Mai mult, suma priveste strict relatia client-operator, indiferent daca acesta este abonat sau utilizeaza cartela preplatita.

   Taxa nu este ascunsa, este trecuta pe fiecare SMS de confirmarea platii a unui client Orange. Ea este colectata direct si strict de operatorul Orange.

 3. Lucian popescu says:

  As dori sa stiu daca dumneavoastra administrati parcarea din strada cibinului brasov. Am masina parcata acolo si as dori sa stiu daca pot sa platesc prin sms

 4. ghica codruta says:

  Daca vreau sa imi fac abonament cum procedez?Nu sunt din Brasov si vin foarte des si nu am tot timpul fise sau credit sa dau sms si imi doresc sa imi fac abonament.va rog sa ma ajutati cu niste detalii…multumesc

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Pentru abonamente va rugam sa va adresati administratorului de parcare P&P SRL.
   Datele de contact sunt: Adresa: Strada Hărmanului, Brașov 500228, Orar: 07:30 – 15:30, telefon: 0268 475 402.

 5. Vlad Mihalache says:

  Buna ziua, spuneti-mi va rog, parcare pentru 1 zi, reprezinta parcare pentru 24 ore? De exemplu, daca parchez Vineri 26 Septembrie 2014, la ora 16, dau sms la 342, inseamna ca am achitat parcarea pana a doua zi, 27 Septembrie la aceeasi ora 16, adica 24 ore in total, sau 1 zi inseamna doar pana la ora 24, adica am parcat pe 26 Septembrie ora 16, am dat sms la 342, si pot sta doar pana pe 27 Septembrie ora 0 ?

 6. Dan says:

  Buna ziua,
  De ce nu pot trimite sms la 7420 de pe un numar Orange (abonament)? Am instalat si aplicatia pentru Android si tot nu merge. Cei de la Orange spun ca nu este de la ei. Telefonul trimite fara probleme catre alte numere.

  Multumesc,
  Dan

 7. Balas lidia says:

  Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca in zilele libere legal, se plătește parcarea?

  1. admin says:

   Acest lucru depinde de administratorul de parcare din oras. TPark ofera serviciul de plata a parcarii prin SMS.

 8. Larisa says:

  Daca am gresit numarul masinii si am primit instiintare in parbriz se poate rezolva? Din greseala am inversat numarul dar am mesajul cum ca am platit.
  Astept raspuns, multumesc

  1. admin says:

   Va rugam sa ne transmiteti datele(numar de telefon, numar de inmatriculare si numarul instiintarii) pe emailul de contact. contact@tpark.ro.

 9. Maria says:

  Buna seara,

  Am primit instiintare la ora 11:11 iar sms-ul a fost trimis la 11:12. Ce pot sa fac pentru a anula aceasta instiintarea avand in vedere ca sms-ul este pentru toata ziua?
  Multumesc

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Pentru suport tehnic, va rugam sa ne scrieti un email pe adresa contact@tpark.ro.

   Va multumim pentru intelegere.

 10. Titi says:

  Buna ziua! Nu sunt din Brasov , am lasat masina intr.o parcare si nu stiam ca trebuie sa platesc. Cand m.am intors am vazut instiintare pe parbriz. Dupa am vazut automatul si am platit parcarea. Mai pot primi sanctiunea ?

  1. admin says:

   Bună ziua,

   Sancțiunea rămâne dacă în momentul în controlului nu figura plata parcării.

   Echipa TPark

 11. Ela says:

  Nu sunt din Brasov, am lasat masina in parcare, am trimis sms la 7420 pt un abonament de o zi si nu stiu din ce motiv nu am primit nici o confirmare. Cand m-am intors am gasit instiintarea in parbriz. Ce pot face pt a anula amenda, pt ca am fost de buna credinta si am trimis sms pt plata parcarii ?

  1. admin says:

   Bună ziua,

   Din păcate, nu putem face nimic pentru că lipsa SMS-ului de răspuns înseamnă neplata parcării, lucru menționat și pe panourile din oraș. Pentru alte detalii, vă stăm la dispoziție.

   Echipa TPark

 12. constantin says:

  Buna am omissa trec numarul complet am scrisTL WNF dar corect esteTL02WNF pentru data de 11 09 2015 va rog sa- mi spuneti ce am de facut mai departe.multumesc.

 13. GYURI says:

  Am abonament la Digi, pot folosi acest siatem de plata?

 14. Abhramovici says:

  Buna ziua. Sunt din Brasov si zilele acestea un cetatean strain m-a intrebat cum poate plati parcarea pt masina lui. I-am indicat nr de sms si modalitatea pt a plati pt o ora. Insa abia apoi am vazut k acest nr e disponibil doar pt retelele cosmote orange si vodafone. Omul chiar vroia sa plateasca parcarea insa nu avea unde. Sper sa nu fi primit vreo amenda ca ne facem de ras

 15. tyby says:

  Pe strada lunga e gratuita parcarea ? Pentru ca nu vad nici un aparat de taxare pe toata strada. Inseamna ca e fara plata deci. Nu alti toata lumea are credit pe telefon sau poate altii mai in varsta nu stiu sa dea Sms.

 16. Stefan says:

  Se pot face abonamente de parcare sa nu mai platesc zilnic parcarea?

 17. admin says:

  Salut Ștefan,

  Noi ne ocupăm strict de plata parcării prin SMS.

 18. Adrian says:

  Salut. Ce se intampla daca am platit accidental de doua ori taxa pentru parcare prin SMS? Se poate folosi pentru a doua zi?

  1. admin says:

   Salut Adrian,

   Dacă este vorba de taxa pentru o zi, se raportează automat pentru următoarele 24 de ore. În caz contrar, se prelungește cu o oră în aceeași zi.

 19. florin says:

  Buna ziua,
  Daca ajung in Bv joi dimineata si plec duminica la pranz cate sms-uri trebuie sa dau pt. a plati parcarea pe durata stationarii ?

  1. admin says:

   Bună ziua,

   În Brașov aveți două opțiuni de plată prin SMS:

   1 oră – tarif 0,4 EUR + TVA
   1 zi – tarif 2,6 EUR + TVA

   Mai multe detalii găsiți la următorul link >> http://www.tpark.ro/brasov/

 20. Cristian says:

  Buna seara,

  Am avut masina parcata langa Billa(magazinul star) in ziua de sambata, n am stiut ca trebuie platita parcare abia la sfarsitul zilei dar sistemul permite plata parcarii pana la ora 20:00. Cum pot verifica daca a fost aplicata amenda pt parcare si care este valoarea acesteia.

  Multumesc

  1. admin says:

   Bună ziua,

   Vă puteți adresa direct operatorului de parcare, la numărul de telefon 0268.475.402

 21. ALEX says:

  Buna ziua. Cand se va implementa si plata cu cardul online? Cred ca ar fi foarte util avand in vedere expansiunea plăților online. Se poate face macar pentru plata unei zile intregi de parcare, daca nu chiar si la nivel de ore. Mulțumesc.

  1. admin says:

   Bună ziua,

   Mulțumim pentru sugestie. Vom ține cont 🙂

 22. Paula Cernucan says:

  Buna ziua,
  Tocmai am trimis mesaj la 7420 cu 342 si nr masinii si am primit mesaj ca aunt parcata in Baia Mare pt doua ore!!

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Pentru a verifica tranzactia, va rugam sa ne trimiteti un mail la contact@piconet.ro in care sa precizati numarul de telefon de pe care ati expediat sms-ul si numarul de inmatriculare pentru care ati dorit sa platiti parcarea.

   Multumim!

 23. Florin says:

  Buna ziua, este ora 17:46, am o instiintare in bord si nici un om cu care sa iau legatura. Nu exista nici o persoana la fata locului, iar dispeceratul se inchide la ora 15. Ce trebuie sa fac? Azi parasesc bv.

  1. admin says:

   Ne pare rau pentru aceasta situatie, insa instiintarile sunt emise de administratorul parcarilor din Brasov. Va rugam sa ii contactati la adresa de mail parcaribrasov@yahoo.com

 24. Claudia Mitrică says:

  Aș dori să-mi fac un abonament pe o lună întreagă pt parcare în centrul istoric . Cum să procedez ? Mai bine plătesc dinainte ,decât să tot trimit SMS în fiecare zi . Mulțumesc !

  1. admin says:

   Pentru informatii referitoare la abonamentele de parcare, va rugam sa contactati administratorul parcarilor din Brasov la adresa de mail parcaribrasov@yahoo.com sau la numarul de telefon 0268 475 402.

 25. BOGDAN COCIAS says:

  Buna seara.
  Sunt medic la Regina Maria si grabit dimineata am parcat vis-a vis de spital si am uitat sa dau sms, ulterior gasind o instiintare pe parbriz.
  Pot sa scap cu un avertisment fara sa platesc amenda de 200-500 ron care mi se pare f mare pentru o abatere de genul asta? In general dau sms(se poate verifica numarul de tel sau masinii) sau cumpar tichet pe o zi.
  Multumesc.

  1. admin says:

   Buna ziua! Controlul si instiintarile revin in sarcina administratorului parcarilor din oras. Prin urmare, va rugam sa va adresati acestuia la adresa de mail parcaribrasov@yahoo.com sau la numarul de telefon 0268 475 402. Multumim ca folositi sistemul TPARK de plata a parcarii.

 26. Andrea Coroi says:

  Buna ziua! Am trimis ieri un email la parcaribrasov@yahoo.com pentru a solicita factura pentru un abonament (conformindicatiilor domnului de la ghiseul de pe harmanului). Din pacate nu am primit factura si masina e in parcare fara abonament platit.
  As dori sa imi spuneti cum sa procedez deoarece nu doresc sa primesc amenda. Am platit intotdeauna abonamentul la timp. Numarul de inmatriculare este BV-82-HIC.
  Multumesc.

  1. admin says:

   Buna ziua! Pentru informatii referitoare la abonamente, va rugam sa va adresati administratorului parcarilor din Brasov la numarul 0268 475 402. Prin intermediul TPARK se plateste doar parcare prin SMS.

 27. Adam Adrian says:

  De ce nu obligați administratori de parcare să doteze le acele automate de tichete și cu posibilitatea introducerii de bancnote de 1 leu măcar . Nici un magazin din împrejurimi nu-ți schimba in monede . Cine e devina pt Pb aceasta șoferi sau administratorul ?

  1. admin says:

   Adrian, daca intampini probleme la plata parcarii la parcomentre, poti folosi cu incredere sistemul de plata a parcarii prin SMS. Este simplu și rapid, iar suma aferenta SMS-urilor este afisata in factura pe care o primeste de la operatorul de telefonie mobilă. Pentru informații și sugetii referitoare la parcomente te rugam să contactezi administratorul parcării din Brasov.

 28. Costea Andrei Eduard says:

  Eu in 43 de ani , nu cred ca am fost de 5 ori in Brasov. Acum doua zile ,am avut o programare la spitalul Sf.Constantin,unde am intarziat datorita lucrarilor la carosabil din Poiana Tapului. Grabit,sa nu pierd programarea, nu am stat sa caut afise cum sa platesc parcarea. Am zis ca ma interesez la intoarcere. Dar,surpriza. …aveam deja instiintarea pe parbriz. Fiind dupa ora 15.00, nu am putut suna la numarul afisat. De doua zile incerc sa iau legatura cu cineva,dar fara niciun rezultat. Este aberant,ca la prima abatere ;destul de banala dupa parerea mea, sa fiu amendat cu asa sume. Si la circulatie,ai circumstante atenuante si la prima abatere primesti avertisment. Nu sunt din Brasov, eram in vizita scurta la un spital….nu credeti ca exagerati???

  Va rog sa raspundeti la telefonul afisat in instiintare, pentru a discuta cu voi despre ce trebuie sa fac. Nu este normal sa dati doar amenzi ,nu si explicatii!!!!

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Instiintarile sunt emise de catre administratorul parcariilor din Brasov. In cazul in care nu puteti apela numarul afisat pe instiintare, puteti contacta administratorul parcarilor si la adresa de e-mail parcaribrasov@yahoo.com

   Echipa TPARK

 29. Zita says:

  Buna ziua,

  Si in zilelele de sarbatori trebuie sa platim taxa de parcare? Sau este valabila “programul” de duminica, adica parcare gratuita?

  Multumesc.

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Administratorul parcărilor din Brașov reglementează acest lucru. Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactat această instituție la numărul de telefon 0268 475 402 sau la adresa de e-mail parcaribrasov@yahoo.com.

 30. Cosmin says:

  Bună ziua.

  Am trimis mesaj sâmbăta la ora 16 pentru plata unei zile de parcare, doar că în răspuns îmi scrie ca am parcare până duminică ora 16,cu toate că duminica e gratuit și ma așteptam să fie până luni.

  Să înțeleg că trebuie să plătesc pentru încă o zi dacă vreau sa am și luni parcare?

  Mulțumesc

 31. Anca says:

  Buna ziua. Sâmbătă 31.03.2018 am plătit parcarea in Brașov prin sms, problema este ca între plăti au existat câteva minute de neplata și evident am primit înștiințare… întrebare : primesc sau nu amenda ??? Am sunat la nr de pe Înștiințare și mi-a răspuns un domn foarte amabil. Mi s-a spus ca trebuie sa aștept sa văd dacă o sa primesc amenda acasa, sau este posibil sa fie doar o informarea a ceea ce urmează sa pățesc dacă nu plătesc parcarea la timp.
  A mai pățit cineva așa ceva??? A primit sau nu amenda???
  Va multumesc!

 32. Alexandru says:

  Salut,

  Pentru “1 zi” e valabil pana seara, sau 24 de ore din momentul primirii confirmarii de plata?

  Multumesc

  1. admin says:

   Alexandru, SMS-ul asigură plata parcării timp de 24 de ore din momentul primirii confirmării.

   Mulțumim,

   Echipa TPARK

 33. Ditmar Baier says:

  342nv30bam

  1. admin says:

   Plata parcarii se efectueaza prin trimiterea unui SMS la 7420 care contine codul zonei si numarul de inmatriculare.

   Multumim,

   Echipa TPARK

 34. Teo says:

  Buna ziua,

  Aveti in plan introducerea posibilitatii de a putea plati parcarea prin card in loc de SMS in viitorul apropiat?

  Multumesc, o zi buna

  1. admin says:

   Salut, Teo,

   Dorim sa implementam optiunea de plata a parcarii prin card in cat mai multe orase, inclusiv in Brasov. Speram ca in viitor plata parcarii prin intermediul cardului sa fie disponibila si in acest oras.

   Multumim ca folosesti sistemul de plata TPARK!

 35. Valy says:

  Buna ziua,
  Am si eu o intrebare care nu cred ca s-a pus pe aici si de aceea sunt curios. Eu daca parchez in Brasov sa zicem langa Ando`s si stau 2 ore, dupa ma pot muta in alta parcare, avand in vedere ca platesc un abonament de o zi? Sau sunt obligat sa raman in acelasi loc de parcare. Multumesc.

  1. admin says:

   Salut Valy,

   In cazul in care ai achitat parcarea prin SMS pentru o zi, poti parca in toate zonele semnalizate cu indicatoare pe care se mentionat faptul ca in parcarea respectiva este valabila acesta optiune.

   Multumim!

   Echipa TPARK

 36. Chitea Viorel says:

  Am trimis sms pentru o parcare de o ora si am primit confirmarea tot prin sms. Aveam in cont 3,99 euro si mai am in cont 1,91 euro! De ce se intampla asta, daca in sms-ul de confirmare este precizat ca am fost taxat cu 0,4 euro plus tva?

  1. admin says:

   Viorel, pentru a putea verifica platile efectuate prin SMS, te rugam sa ne trimiti un e-mail la adresa contact@piconet.ro in care sa specifici numarul de telefon de pe care ai expediat SMS-ul, numarul de inmatriculare al masinii, precum si data/ora la care ai trimis SMS-ul.

   Multumim,

   Echipa TPARK

 37. Alex says:

  Dupa ora 20 se mai plătește?

  1. admin says:

   Alex,

   Orarul parcarilor cu plata este:

   Brașov: Luni – Sâmbătă: 8:00 – 20:00;
   Poiana Brașov: Luni-Duminică 8:00-20:00

 38. Anca says:

  Am trimis și eu sms pentru a îmi plăti parcarea pe toată ziua (04.06.2018) și nu am primit sms înapoi. Ce sa fac?

  1. admin says:

   Salut Anca,

   Pentru a putea verifica tranzactia impreuna cu operatorul de telefonie mobila, te rugam sa ne trimiti prin e-mail numarul de telefon de pe care ati expediat SMS-ul.

   Lipsa SMS-ului de răspuns înseamnă netaxarea parcării. Acest lucru poate avea mai multe cauze:
   1. lipsa creditului în cazul numerelor prepay;
   2. blocarea numărului de telefon, respectiv a serviciilor cu valoare adăugată (în cadrul companiilor de exemplu);
   3. erori de configurare la operatori cauzate de neclarităţi în situaţia abonamentului sau a creditului prepay, portarea numărului etc.;

   in cazul in care nu reusiti sa achitati parcarea prin SMS, va rugeram sa plati folosind parcometrul.

 39. Magda says:

  Bună ziua, am încercat sa plătesc prin sms și mi s a răspuns
  :Cererea ta nu poate fi procesata.Orice SMS trimis la acest numar este taxat cu 0.05 euro + TVA/SMS trimis. E-mail: suport@web2sms.ro
  Bănuiesc ca mi s-au luat bănuții și asta de 2 ori,
  Într-un final am descarcat aplicația și s-a plătit.
  Întrebare ce se întâmplă cu celelalte 2 sms-uri Pt care am fost taxata? Sau dacă am fost taxata?

  1. admin says:

   Salut Magda,

   Plata parcarii se realizeaza prin expedierea unui SMS la 7420 in care mentionezi codul aferent zonei si numarul de inmatriculare al autoturismului. Suma de 0.05 euro + TVA reprezinta costul SMS-ul de comandă pentru clientii Orange. Va rugam sa verificati care este numarul scurt catre care ati expediat SMS-ul initial deoarece este posibil sa il fi trimis la un alt numar decat 7420. De asemenea, pentru fiecare SMS expediat ati primit inapoi un SMS in care mentionata suma pentru care ati fost taxata. In cazul in care ati trimis SMS-uri la un alt numar decat 7420, ati fost taxat conform tarifelor percepute pentru respectul serviciu.

 40. Felicia says:

  Buna ziua ! Nu reușesc sa plătesc prin sms . Ce se întâmpla ?

  1. admin says:

   Felicia, în cazul în care nu reusești să expedieze SMS la 7420 pentru plata parcării în Brașov, este posibil să ai o restricție din partea operatorului de telefonie mobilă în ceea ce privește expedierea SMS-urilor premium (către numere scurte). În acest caz, îți sugerăm să plătești parcarea prin intermediul parcometrelor. Ne poți trimite numarul de telefon de pe care ai expediat SMS prin e-mail la contact@piconet.ro pentru o verificare mai detaliată.

   Mulțumim,

   Echipa TPARK!

 41. bocos aurelia maria says:

  am platit azi 03.07.2018 la 10.58 pe 341 BV94CLO parcare si nu am primit confirmare de primire

  1. admin says:

   Nu regasim niciun SMS de comanda expediat la 7420 azi, 03.07.2018, ora 10:58 pentru plata parcarii autoturismului BV94CLO. Vă sugerăm să verificați dacă aveți restricție din partea operatorului de telefonie mobilă la expedierea SMS-urilor premium (către numerele scurte).

   Puteti plăti parcare în Brașov prin intermediul parcometrelor, în cazul în care nu puteti expedia SMS-ul de comandă.

   Va stăm la dispozitie pentru informații suplimentare!

   Echipa TPARK

 42. marian says:

  Persoanele cu dizabilități sunt scutite de la plata parcarilor ?

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Pentru mai multe informatii referitoare la plata parcarii pentru persoanele cu dizabilitati va rugam sa contactati Administratorul Parcarii din Brasov.

   Va multumim,
   O zi buna!

   1. marian says:

    din cate cunosc exista o lege care prevede in mod expres pentru persoanele cu dizabilitati ca indiferent de localitate acolo unde sunt mentionate aceste parcari persoanele in cauza beneficiaza de acest drept

 43. Nenciu nicu says:

  Daca platesc la ora 15 pt toata ziua .se ia in considerare ora de la care am platit sau toata perioada …..08-20.

  1. admin says:

   Buna ziua,

   SMS-ul de comanda se expediaza in momentul in care ati parcat masina si asigura parcarea pentru intervalul de timp selectat.
   Plata parcarii nu se poate realiza retroactiv.

   Multumim!

 44. Radu says:

  Pentru Brașov, aplicația TPark afișează 0,4 euro + TVA / oră. Nu ar trebui să fie 3 prețuri diferite pentru cele 3 zone de parcare din oraș?
  Vă rog să confirmați că prețul nu variază în funcție de zona de parcare, fiind de 0,4 euro + TVA / oră.

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Tarifele pentru plata parcarii in Brasov sunt:
   – 1 ora – tarif 0,40 euro + TVA
   – 1 zi – tarif 2,60 euro + TVA, asa cum le regasiti pe panourile informative in zona aferenta in care parcati sau in aplicatia TPARK.

   Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.
   O zi buna!

 45. George says:

  Bună ziua! Vă rog să-mi spuneţi cum trebuie să procedez pentru a plăti parcarea prin SMS dacă parchez la ora 03:00 dimineaţa şi programul este de la ora 08:00?

  1. admin says:

   Buna ziua,

   In cazul in care expediati SMS pentru plata parcarii inainte de inceperea programului de taxare acesta o sa intre in vigoare in momentul inceperii programului de taxare al parcarii.

   Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.

   Echipa TPARK!

 46. Mihaela says:

  Buna ziua,
  Va rog sa-mi spuneti daca exista posibilitatea parcarii pe baza de abonament lunar de luni pana vineri in intervalul orar 8-16 si cat costa acesta.
  Va multumesc.

  1. admin says:

   Buna ziua,

   TPARK se ocupa de serviciul de plata a parcarii prin SMS.
   Pentru achizitia unui abonament va rugam sa va adresati Administratorul Parcarii din Brasov.

   O zi buna!

   Echipa TPARK!

 47. Remus says:

  Am trimis mesaj pt plata parcare, pt o zi, nu am primit mesaj de confirmare

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Pentru a putea efectua mai multe verificari, va rugam sa ne transmiteti numarul de telefon de pe care ati expediat SMS pentru plata parcarii si ora.

   Multumim,

   Echipa TPARK.

 48. Remus says:

  Nr tel 0746119076, în data de 17.09 ora 06:22

 49. Moldovan Claudiu says:

  Buna ziua ! M-am confruntat si eu de mai multe ori cu situatia de a trimite sms catre 7420 fara a primi confirmare . Ultima a fost in data de 24.09.2018 cu mesaj trimis la ora 08,25 de pe telefonul cu nr. 0745/ 775809 . Folosesc destul de des aceasta varianta de plata , dupa parerea mea simpla si eleganta , mai ales ca am serviciul pe str. Vlad Tepes si uneori nu avem acces in curte cu auto , dar e neplacut sa constati ca plata nu a fost inregistrata din motive care nu depind de solicitant . Telefonul fiind de firma nu am acces direct la un operator Orange , pentru confirmari , cum de altfel nici aparatul nu este ultimul tip . Am vorbit cu un coleg de-al dumneavoastra la telefonul indicat pe instiintare dar m-am gandit sa va asigur de buna mea credinta si pe aceasta cale .

  Va multumesc

  1. admin says:

   Buna ziua,

   O sa verificam impreuna cu operatorul de telefonie mobila care este motivul pentru care SMS-ul expediat de pe numarul de telefon 0745775809 in data de 24.09.2018 ora 08:24 nu ati primit SMS-ul de confirmare.

   O zi buna!

   Echipa TPARK

 50. Mihaela says:

  Buna seara ,

  Pentru depășirea orei plătite prin sms , cum se achita ?

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Pentru prelungirea platii paracrii este necesar sa expediati inca un SMS.

   O zi buna!

   Echipa TPARK

 51. alexandra says:

  buna ziua, va scriu deoarece intentionez sa imi petrec sfarsitul de saptamana 29-30.09.2018 in orasul brasov si as vrea sa imi pot lasa masina parcata intr-un loc adecvat unde pot plati parcare fara alte dureri de cap. detin un nr de telefonie in reteaua mobila Orange si am vazut ca exista un tarif aditional de plata pentru aceasta retea astfel ca din aceste considerente vin catre Dvs. cu rugamintea de a imi raspunde la intrebarile de mai jos(*) in conditiile in care am urmatoarele informatii:
  -SMS la 7420 cu formula 341 NRMASINA pentru 1 ora si 342 NRMASINA pentru 1 zi;
  -tarif SMS orange: 0.05 euro + TVA;
  -tarifele pentru plata parcarii in Brasov sunt: 1 ora – tarif 0,40 euro + TVA; 1 zi – tarif 2,60 euro + TVA;
  -interval parcare: Brașov: Luni – Sâmbătă: 8:00 – 20:00; Poiana Brașov: Luni-Duminică 8:00-20:00;

  *locurile de parcare adminstrate TPARK sunt marcate cumva? logo sau panouri vizibile? rugaminte daca imi puteti transmite pe email o harta a locurilor de parcare din zona Piata Sfatului impreuna cu adresele – m-ar ajuta enorm.
  *SMS pot transmite oricand(asta insemnand ca as putea sa transmit de maine pentru cand urmeaza sa parchez) sau doar incepand din momentul in care am parcat masina?
  *pe pagina web am descoperit programul Luni – Sâmbătă: 8:00 – 20:00; Duminică: Gratuit; mai sus, in baza informatiilor din mesagerie am gasit ca e Luni-Duminica. am instalat in timpul documentarii pentru acest mesaj si aplicatia care imi spune si ea ca Duminica este gratuit. care informatie este reala?

  sa imi fie cu iertare dar e prima oara cand imi voi priponi masina in acest oras si vreau sa ma asigur ca nu imi incasez vreo amenda din varii considerente indiferent ca sunt mea culpa sau nu. multam. zi frumoasa.

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat aplicatiei TPARK.

   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va transmitem urmatoarele:

   – SMS-ul pentru plata parcarii se expediaza la numarul scurt 7420 sub forma ” 341 NRMASINA” pentru 1 ora si “342 NRMASINA” pentru 1 zi;
   – tarif SMS Orange este de 0.05 euro + TVA;
   – tarifele pentru plata parcarii in Brasov sunt: 1 ora – tarif 0,40 euro + TVA; 1 zi – tarif 2,60 euro + TVA;
   – interval parcare: Brașov: Luni – Sâmbătă: 8:00 – 20:00; Duminică: Gratuit; Poiana Brașov: Luni-Duminică 8:00-20:00;

   In parcarile din orasul Brasov regasiti panouri informative pentru plata parcarii, cu informatiile aferente (din pacate nu va pot transmite o harta a locurilor de parcare).

   SMS-ul pentru plata parcarii se expediaza imediat dupa ce efectuati parcarea autoturismului, dupa care primiti un SMS de confirmare cu data, ora si numarul de inmatriculare pentru care ati efectuat plata parcarii. Lipsa SMS-ului de confirmare inseamna netaxarea parcarii.

   Programul de taxare pentru parcare este Brașov: Luni – Sâmbătă: 8:00 – 20:00; Duminică: Gratuit; Poiana Brașov: Luni-Duminică 8:00-20:00.

   Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.

   Echipa TPARK.

 52. Sorin Constantin says:

  Buna seara, am parcat in Brasov plătind prin sms 2 ore, după ora 20 vrând sa las mașina mașina peste noaptea am vrut sa plătesc pentru 24 ore, nu s-a putut primind următorul mesaj ,,Ati solicitat plata parcarii in afara orarului de parcare cu plata. Mesajul nu a fost taxat. App Android/iPhone:” am reîncercat plata de mai multe ori. Întrebarea mea este următoarea: mâine dimineața voi fi taxat pentru toate mesajele? In caz ca se întâmpla asta cum recurg pentru anularea lor?

  1. admin says:

   Buna ziua,

   In cazul in care expediati SMS pentru plata parcarii in afara orarului de parcare cu plata acesta nu se taxeaza retroactiv.

   Va multumim,

   Echipa TPARK!

 53. Nicu Găvăneanu says:

  Se poate trimite sms din orice rețea? Că nu reușesc din rețeaua Telekom.

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Se poate expedia SMS pentru plata parcarii din orice retea de telefonie mobila.

   In cazul in care nu reusiti sa expediati SMS pentru plata parcarii din reteaua Telekom, este posibil sa aveti restrictie din partea operatorului.
   Va rugam sa ne transmiteti numarul de telefon, pentru a verifica impreuna cu operatorul motivul pentru care nu reusiti sa expediati SMS pentru plata parcarii.

   Multumim,
   Echipa TPARK

 54. Calin Burcea says:

  Este de departe cel mai CRETINOID sistem de plata. Daca cineva intarzie sau uita cateva minute, sau sta cu o jumatate de ora mai mult decat timpul pentru care a platit parcarea isi ia amenda?
  Ca sa nu mai mentiinez ca n am vazut nicaieri valoarea amenzilor aplicate..
  Daca rei sa trimiti mesaj dupa ora 20.00 pentru a plati ziua urmatoare nu se poate. Trebuie sa te trezesti ca un fraier la 07.50 ca sa dai la 08.00 mesaj!!! Este incredibil!!
  Nu ti spune nimeni sa bagi monede si pt o ora rezonabila dimieata ( ora la care pleci sau altceva)!!!!!

  1. admin says:

   Buna ziua,

   TPARK se ocupa de serviciul de plata a parcarii prin SMS. Plata parcarii se efectueaza din momentul cand se parcheaza autoturismul.
   In cazul in care SMS-ul pentru plata parcarii se expediaza dupa ora 00:01, SMS-ul intra in vigoare in momentul in care incepe programul de taxare pentru plata parcarii.

   Verificarile se efectueaza de catre Administratorul Parcarii din Brasov, precum si valoarea amenzii se stabileste de catre Administratorul Parcarii din oras.

   Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.

   Echipa TPARK

 55. MIHAI Furdui says:

  buna ziua, daca parchez in intervalul orar 20:00-06:00 mai este nevoie de sms? am inteles ca nu se percepe taxa pentru acest interval. este adevarat?

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Intervalul de parcare cu plata in orasul Brasov este de Luni-Vineri, orele 8:00 – 20:00, Duminica: gratuit. In intervalul 20:00 – 06:00 nu se percepe plata parcarii.

   O zi buna!

   Echipa TPARK

 56. Petcu Dragos says:

  Daca am platit parcarea in Brasov, pentru 24 ore, este valabilă si in parcarea din Poiana Brasov ?
  Precizez ca sambata mi-au spus ca este Ok si nu trebuie sa mai platesc.
  Dar luni mi-au spus ca nu este valabil si pentru Poiana Brasov.

  Care este regulamentul ? Diferă de ia angajat la altul ?

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Pentru plata parcarii in Poiana Brasov, numarul scurt la care se expediaza SMS este 7420, acelasi numar ca la Brasov.

   Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.

   O zi placuta!

 57. Carmen says:

  Buna ziua, astăzi 20-12-18 am gasit o Înștiințare pe mașina. Îmi cer scuze nu am văzut semnul de parcare cu plata. As dori sa plătesc masina nefiind a mea si nu vreau sa creez probleme. Am sunat la 14:31 la nr de tel0268 475402 si persoana care a răspuns mu mi-a dat nici o informație utila si in același timp a fost foarte obraznic.
  Puteți va rog sa îmi dați indicați cum se procedează?
  Mulțumesc. Carmen

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Plata parcarii se realizeaza in momentul in care te afli in zona respectiva. Nu este posibil sa platesti parcarea retroactiv, pentru o perioada din trecut. SMS-ul pe care l-ai expediat asigura plata parcarii incepand cu respectiva ora pentru intervalul de timp selectat.

   Pentru a afla daca ai primit instiintare te rugam sa contactezi Politia Locala din Brasov.

   Iti stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.

   Echipa TPARK

 58. Ciprian says:

  Buna seara.Sunt din Sibiu și azi am găsit o Înștiințare ca am parcat neregulamentar in Poiana Brașov,Menționez ca nu am văzut semnul de parcare cu plata,va rog dacă se poate să-mi Spune-ți ce am de făcut pentru ca la nr de pe Înștiințare nu Răspunde nimeni.
  Am de plata o imensa sau este doar o Înștiințare (avertisment)
  Va multumesc.

  1. admin says:

   Buna ziua,

   TPARK se ocupa de serviciul de plata a parcarii prin SMS.

   Pentru a afla daca ai primit instiintare te rugam sa contactezi Politia Locala din Brasov.

   Iti stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.

   Echipa TPARK

 59. Ciprian says:

  Poliția locală am contactat-o,iar ei mi-au spus ca nu tine de ei, sa iau legătura cu firma P&P care nu Răspunde in continuate la telefon,iar la adresa str Hărmanului nr 15 A, unde au iei așa zisul sediu nu este nimic,am fost eu personal acolo și nu am găsit nimic ieri in data de 02.01.2019.

 60. ioni says:

  Buna ziua. As dori sa stiu daca se poate face abonament lunar pentru parcare in centrul Brasovului (Livada Postei) si care este pretul.

  Multumesc anticipat

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Va multumim pentru mesaj si pentru interesul acordat platformei TPARK.

   TPARK se ocupa de plata parcarii prin SMS. Pentru informatii referitoare la achizitia unui abonament, va rugam sa va adresati Administratorului Parcarii din Brasov.

   Va multumim,

   Echipa TPARK

  2. admin says:

   Buna ziua,

   Va multumim pentru mesaj si pentru interesul acordat serviciului de plata TPARK.

   TPARK se ocupa de plata parcarii prin SMS.

   Pentru informatii referitoare la achizitia abonamentului va rugam sa luati legatura cu Administratorului Parcarii din Brasov.

   O zi placuta!

   Echipa TPARK

 61. Carmen says:

  Buna ziua! Daca sunt in tranzit pot lasa masina mai multe zile in parcare, contracost fireste?

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Va multumim pentru mesaj si pentru interesul acordat platformei TPARK.

   In Brasov, prin intermediul TPARK, se poate achita plata parcarii pentru o ora sau o zi.

   In cazul in care doriti sa efectuati plata parcarii pentru mai multe autoturisme, este necesar sa expediati SMS pentru fiecare numar de inmatriculare.

   – SMS-ul pentru plata parcarii se expediaza la numarul scurt 7420 sub forma ” 341 NRMASINA” pentru 1 ora si “342 NRMASINA” pentru 1 zi;
   – SMS-ul pentru plata parcarii se expediaza imediat dupa ce efectuati parcarea autoturismului, dupa care primiti un SMS de confirmare cu data, ora si numarul de inmatriculare pentru care ati efectuat plata parcarii. Lipsa SMS-ului de confirmare inseamna netaxarea parcarii.

   Va multumim,

   Echipa TPARK

 62. camelia iepure vesa says:

  Buna ziua, de platit platim, dar zapada din aceste parcari cine o curata?
  Va multumesc

  1. admin says:

   Buna ziua,

   TPARK se ocupa de plata parcarii prin SMS.

   Parcarile sunt administrate de catre Administratorul Parcarii din Brasov.

   Va multumim,

   Echipa TPARK

 63. Andrei Cranga says:

  Buna ziua. Am platit prin sms pentru 1 zi astazi la 15.20 si am primit raspuns ca parcarea este valabila pana maine. Fiind sambata si duminica fiind gratis, nu era normal ca valabilitatea sa fie pana luni? Daca nu este asa, de ce nu este specificat acest lucru pe panouri? Multumesc.

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Va multumim pentru mesaj si pentru faptul ca folositi serviciului de plata TPARK.

   In orasul Brasov intervalul de parcare este: Luni – Sâmbătă: 8:00 – 20:00; Duminică: Gratuit.

   Pentru a putea efectua mai multe verificari, va rugam sa ne transmiteti pe adresa de e-mail contact@tpark.ro numarul de telefon de pe care ati expediat SMS pentru plata parcarii.

   O zi buna!

   Echipa TPARK

 64. Constantin Secelean says:

  De ce se incaseaza contravaloarea sms-ului daca duminica este gratuit?? Din greseala s-a trimis sms duminica, in Brasov, si sa taxat!!! Este normal atat timp cat duminica este gratuit???

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Va multumim pentru mesaj si pentru faptul ca folositi serviciul de plata TPARK.

   Pentru a putea efectua mai multe verificari, va rugam sa ne transmiteti pe adresa de e-mail contact@tpark.ro numarul de telefon si numarul de inmatriculare pentru care ati efectuat plata parcarii.

   Va dorim o zi placuta!

   Echipa TPARK

 65. Ramona Drăgan says:

  Este duminica seară, am masina parcata, cand pot sa trimit sms pentru plata zilei de maine, luni, 4 februarie?

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Va multumim pentru mesaj si pentru interesul acordat platformei TPARK.

   SMS-ul expediat pentru plata parcarii intra in vigoare din momentul inceperii programului de taxare.

   Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.

   O zi placuta!

   Echipa TPARK

 66. Adrian Abe says:

  Buna ziua. Daca trimit SMS la ora 15.00 pentru o zi, parcarea este platita pentru aceeasi zi pana la 20.00 sau pana a doua zi orele 15.00? Ce se intelege prin “1 zi” ?

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Va multumim pentru mesaj si pentru interesul acordat serviciului de plata TPARK.

   In cazul in care expediati SMS pentru plata parcarii in Brasov de 24 h, acesta este valabil din momentul expedierii pana a doua zi.

   Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.

   O zi placuta!

 67. Madalina Diaconescu says:

  Buna ziua, va rog sa-mi comunicati cum precedez in cazul in care, ajungand duminica in Brasov, vreau sa platesc parcarea pentru doua zile lucratoare, luni si marti ?
  Multumesc!
  O zi frumoasa!

  1. admin says:

   Buna ziua,

   In cazul in care expediati SMS pentru plata parcarii inainte de inceperea programului de taxare acesta o sa intre in vigoare in momentul inceperii programului de taxare al parcarii. Pentru fiecare SMS expediat pentru plata parcarii o sa primiti un SMS de confirmare cu data, ora si numarul de inmatriculare pentru care ati efectuat plata parcarii. Lipsa SMS-ului de confirmare inseamna netaxarea parcarii.

   Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.

   Echipa TPARK!

 68. Vali says:

  Buna ziua,

  Daca achit parcarea pt. 1 zi in Brasov, este valabila pt toate parcarile Tpark din oras ?

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Va multumim pentru faptul ca folositi serviciul de plata TPARK.

   SMS-ul expediat pentru plata parcarii pentru 1 zi este valabil pentru orice zona din orasul Brasov.

   Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.

   O zi placuta!

 69. Eduard says:

  Buna ziua,
  In sms-ul pe care l-am trimis pt plata parcariibam gresit nr masinii.
  Ce trebuie sa fac?
  Va multumesc anticipat.

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Va multumim pentru faptul ca folositi serviciul de plata TPARK.

   SMS-ul expediat pentru plata parcarii nu se poate modifica. Pentru fiecare SMS expediat se transmite un SMS de confirmare in care se poate verifica corectitudinea datelor introduse.

   Va dorim o zi placuta!

 70. Gabi says:

  Buna ziua ,sunt propietar de un apartament in centrul Brasovului pe care il inchiriez in regim hotelier si ma confrunt cu anumite probleme legate de plata parcari ale turistilor straini care parcheaza si nu pot plati parcarea din considerente ca nu detin un nr de tel de Romania . Mai avem varianta sa le spunem sa-si schimbe bani in fise ca sa poata sa plateasca parcarea dar nu este prea oki sa i spun unui turist sa caute pe la toate magazinele fise ca sa si achite parcarea pt zilele care va stationa in Brasov .
  Ce plan aveti pt aceste situati ?
  Si in cat timp o sa impementati un sistem pt ca si turisti straini sa poate sa-si plateasca singuri parcarea printr un mod mult mai rapid si mai inteligent .
  Multumeac

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat platformei TPARK.

   Ne dorim sa implementam plata parcarii cu cardul in Brasov, aceasta modalitate de plata a parcarii nu este disponibila inca.
   Va vom tine la curent cu noutatile aparute.

   O zi placuta!

   Echipa TPARK

 71. Demeter Tibi says:

  Una ziua. In data de 16.05.2019 am incercat sa pltesc de 3-4 ori taxa de parcare, dar am primit ca raspuns “ Mesaj eronat. Trimiteti prefixul pt. zona de parcare urmat de nr. de inmatriculare. Acest mesaj nu a fost taxat.“. Insa de doua ori apre ca a functionat mesajul trimit , dar am fost taxat de 12 ori. Ce se intampla cu banii? Multunesc

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Va multumim pentru faptul ca folositi serviciul de plata TPARK.

   O sa solicitam operatorului de telefonie mobila anularea SMS-urilor pentru care ati fost taxat in plus si vom reveni cu un raspuns.

   O zi placuta!

   Echipa TPARK

 72. Tarsoaga gheorghe says:

  Buna ziua . Sunt din Ploiesti in ziua de 07.06 .2019 sambata ora 12 .20 am parcat pe str. N ae Iorga am introdus o fisa de 50 bani in aparat am apasat pe butonul verde dar nu am primit nimic.Am cautat in jur dar nu am putut gasi alta fisa. Am plecat caci ma grabeam .Dupa 40 min cand m am intors aveam instiintarea . Am sunat la nr telefon din instiitare dar mi a spus ca iipare rau dar nu are ce face .Am dat si sms dar nu am confirmarea .Intrebare care e vina mea ca am vrut sa platesc dar aprtul nu functioneaza .Pt o ora va cumpar aparatul.

  1. admin says:

   Buna ziua,

   TPARK se ocupa de plata parcarii prin SMS.

   Parcometrele sunt administrate de catre Administratorul Parcarii din orasul Brasov. Pentru mai multe informatii referitoare la parcometre, va rugam sa va adresati Administratorului Parcarii.
   O zi placuta!

   Echipa TPARK

 73. Marius Catalin says:

  Buna ziua,
  Revin cu mesaj dupa inca o saptamana.
  In data de 16.06.2019 am fost in Brasov si nestiind ca duminica nu se plateste parcarea am trimis SMS pentru plata, plata efectuata cu 4 SMS-uri.Consider un abuz (furt) taxarea de catre ,,aplicatie” stiinduse ziua (Duminica) si locatia (Brasov).
  Rog raspuns.

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Va multumim pentru faptul ca folositi serviciul de plata TPARK.

   Pentru a putea efectua mai multe verificari, avem rugamintea sa ne transmiteti pe adresa de e-mail contact@tpark.ro numarul de telefon de pe care ati expediat SMS-urile pentru plata parcarii si numarul de inmatriculare.

   Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.

   O zi placuta!

   Echipa TPARK

 74. Braescu says:

  Buna ziua,

  Daca platesc parcarea pentru 24 h in Brasov, in acest interval pot parca si in Poiana Brasov pe baza aceluiasi SMS?
  Multumesc anticipat

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Va multumim pentru faptul ca folositi serviciul de plata TPARK.

   SMS-ul expediat pentru plata parcarii pentru 1 zi este valabil pentru orice zona din orasul Brasov si Poiana Brasov.

   Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.

   O zi placuta!

 75. Craciun Dumitru says:

  Am certificat de handicap. Nu am gasit nici un loc de parcare inscriptionat in acest sens. Daca parchez pe un loc normal si afisez certificatul de handicap trebuie sa platesc. Va rog sunati-ma la nr 0736144750 s-au trimiteti mail pe adresa mea. Multumesc

  1. admin says:

   Buna ziua,

   În situația în care auto are afișat sticker certificat de handicap cu însemnele Uniunii Europene și nu se poate parca pe un loc rezervat persoanelor cu handicap conducătorul auto poate parca fără să achite parcarea pe următorul loc disponibil.

   Politia Locală va sancționa auto care NU are afișat sticker EU- persoană cu handicap și blochează un loc pentru persoane cu handicap indiferent dacă are parcarea achitată sau nu.

   Conducătorul auto cu sticker persoană cu handicap este dator a se orienta în trafic și a parca pe urmatorul loc disponibil verificând și marcajale & indicatoarele din parcare ( exemplu: a nu parca pe un loc marcat tip rezervat ci pe urmatorul disponibil ).

   Pentru a putea beneficia de parcare gratuită oriunde în comunitatea europeană auto trebuie să aibe sticker cu însemnele EU în original emis de către primărie și afișat la vedere pe parbrizul autovehiculului. Nu se acceptă copii sau alte acte doveditoare afișate pe bord deoarece agentul constatator din orice țară EU nu are calitatea de a verifica autenticitatea acestora.

   Un răspuns concret pentru Dl. Craciun Dumitru: da, poate parca pe următorul loc disponibil cu condiția afișării corespunzătoare pe bord în original sticker persoană cu handicap -EU, situație valabilă pentru Brașov, Timișoara sau orice altă localitate din cadrul Uniunii Europene.

   În situația în care persoana cu handicap nu are acest sticker, ea se poate adresa pentru eliberare gratuită la primărie cu actele doveditoare.

   O zi placuta!

 76. LUTAS GHEORGHE says:

  Azi 22.07.2019 am platit 3 ore de parcare pentru intervalul 08-11.00 cu mesajul 341CT07UUW.

  Am primit raspuns la toate 3, dar imediat am observat ca am gresit un mesaj trimis: CT07UaUW.

  Daca se poate corecta acest mesaj ?

 77. Panaite says:

  Buna seara
  am parcat pe str eroilor pe data de 23 08 2019 Ora 01.00 si am plătit prin sms la ora 01.01 am primit mail pentru confirmare plata pina la 24 08 2019 Ora 7.59.
  pe data de 24 08 2019 Ora 08.00 am plătit pina in data de 25 08 2019 Ora 8.
  de ce primesc înștiințarea cu nr 273939 din 2019 ca pe data de 23 08 2019 Ora 14.26 nu am plătit.

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Va multumim pentru faptul ca folositi serviciul de plata TPARK.

   Pentru a putea efectua mai multe verificari, avem rugamintea sa ne transmiteti pe adresa de e-mail contact@tpark.ro numarul de inmatriculare pentru care ati efectuat plata.

   Va stam la dispozitie pentru mai multe informatii.

   O zi placuta!

 78. Micu says:

  Pot plati parcarea cu ajutorul cardului prin intermediul aplicatiei Tpark?

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat aplicatiei TPARK.

   Optiunea de plata a parcarii prin intermediul cardului este disponibila in orasul Brasov prin intermediul aplicatiei TPARK.
   De asemenea, este disponibila si optiunea de plata a parcarii prin SMS.

   Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.

   O zi placuta!

   Echipa TPARK

 79. Daniel says:

  Panarama de aplicatie facuta de oameni fara viziune.
  Am incercat sa platesc la ora 22 pe24 ore dar nu ma lasa ca e in afare programului. Adica trebuie sa mi pun ceasul sa sune la ora 8 ca sa fac plata … care oricum acopera acelasi interval orar daca ar fi fost acceptata la ora 22(se plateste doar intervalul 8 20).
  A … si am fost taxat si cu 0.05E.
  Programatori unul si unul aveti.

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Va multumim pentru faptul ca folositi serviciul de plata TPARK.

   In cazul in care expediati SMS pentru plata parcarii in afara programului de plata, acesta nu se taxeaza. In cazul in care expediati SMS pentru plata parcarii dupa ora 00:01, acesta intra in vigoare din momentul inceperii programului de plata a parcarii.

   SMS-ul expediat din reteaua de telefonie mobila Orange se taxeaza cu 0.05 euro de catre operator.

   O zi placuta!

 80. Horatiu says:

  Buna ziua. Taxa pentru parcare se plateste in zilele de sarbatoare,exemplu 1 ianuarie?

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Acest lucru este stabilit de catre administratorul parcarilor din Brasov. Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati SServiciul Parcari Brasov (P&P) la numarul 0268 475 402.

   O zi frumoasa si un An Nou Fericit!
   Echipa TPARK

 81. Florin says:

  Parcarea se plateste pe 1 ian si 2 ian(fiind sarbatori legale ) ?

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Acest lucru este stabilit de catre administratorul parcarilor din Brasov. Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati Serviciul Parcari Brasov (P&P) la numarul 0268 475 402.

   O zi frumoasa si un An Nou Fericit!
   Echipa TPARK

 82. Florin says:

  Din pacate ,nu raspunde nimeni la acel nr de tel

 83. Elena says:

  Buna seara,

  Aceste tarife de: o oră – 0,40 euro + TVA, o zi – 2,60 euro + TVA in zona Brasovului, au ramas aceleasi? Intreb in interes pentru o alta persoana.

  Va multumesc anticipat pentru raspuns.

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Pentru plata parcarii in Brasov exista in continuare optiunile de plata mentionate in acest articol: 1 ora – 0.40 euro + TVA si 1 zi – 2.60 euro + TVA. Va sugeram sa folositi aplicatia TPARK pentru plata parcarii in Brasov si in alte peste 50 de orase din Romania, acolo unde regasiti tarifele la zi pentru toate optiunile disponibile.

   Va stam la dispozitie pentru alte informatii.

   Echipa TPARK

 84. Cristinel Leica says:

  Buna ziua….Dacă am plătit 1 zi…adica 2,6 euro +TVA…de ce îmi apare pe factură 5,20 euro?????

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Multumim pentru e-mail si pentru faptul ca folositi platforma TPARK!

   In vederea efectuarii verificarile necesare, va rugam sa ne transmiteti la contact@tpark.ro numarul de telefon de pe care ati efectuat plata. De asemenea, va rugam sa ne spuneti numarul masinii, precum si data la care ati expediat SMS-ul.

   Asteptam cu interes raspunsul dumneavoastra.

 85. Geo says:

  Proprietarii de masini electrice si hibrid care lasa masina pe locul amenajat pentru incarcarea masinilor electrice trebuie sa plateasca parcare?

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Multumim pentru e-mail si pentru faptul ca folositi platforma TPARK!

   Pentru mai multe detalii privind plata parcarii, va rugam sa contactati direct administratorul parcarilor din orasul respectiv.

   Va stam la dispozitie pentru alte informatii.

   Echipa TPARK

 86. Tudor Pacuraru says:

  Buna ziua!
  Azi 28.02.2020 ora 12.56 am achitat prin sms parcarea pentru 24 de ore, pentru auto B38WRN. La ora 14.37 s-a prezentat agentul dvs. constatator nr 47 si mi-a aplicat o amenda intre 500 si 1000 de lei, nr 250877\2020, intrucat titlul de parcare pe care mi l-ati vandut nu e valabil.
  Astept punctul Dvs de vedere inainte de a adopta alte masuri.
  Oricum ati reusit sa imi stricati sejurul!

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Multumim pentru e-mail si ne pare rau pentru situatia intampinata!

   Pentru o verificare mai amanuntita va rugam sa ne transmiteti numarul de telefon de pe care ati expediat SMS la adresa de e-mail contact@tpark.ro.

   Asteptam e-mail-ul dumneavoastra.

   O zi frumoasa!
   Echipa TPARK

 87. Andrei says:

  Buna ziua,

  Vreau sa vizitez 4 zile orasul si sa las masina in parcare pe toata perioada, inclusiv
  noaptea.
  Momentan nu am inteles care este procesul, daca se taxeaza noaptea etc.

  Multumesc!

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Multumim pentru e-mail si pentru faptul ca folositi platforma TPARK!

   Pentru mai multe detalii privind plata parcarii, va rugam sa contactati direct administratorul parcarilor din Brasov.

   Va stam la dispozitie pentru alte informatii.

   O zi frumoasa!
   Echipa TPARK

 88. Andreea says:

  Buna ziua. Am trimis sms in urma cu aprox 10 minute, dar nu am primit confirmarea. Auto CJ17LLP. Ma puteti ajuta va rog? Multumesc!

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Multumim pentru e-mail si pentru faptul ca folositi platforma TPARK!

   In urma verificarilor regasim un SMS de comanda expediat la ora 09:37:54, pentru intervalul 2020-03-10, ora 09:37:54 – 2020-03-11, ora 09:36:54.

   Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.

   O zi frumoasa!

 89. noel lepezel says:

  Buna ziua, sosind din Franta pentru o saptamana la Brasov, as dori sa stiu daca este posibil sa ai un abonament de parcare pentru toate zonele, asa cum a fost posibil cu P&P, si daca da, cum se poate face. Mulțumesc. Vehicul înmatriculat în Franța

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Multumim ca folositi platforma TPARK!

   Pentru mai multe detalii privind abonamente, trebuie sa luati legatura direct cu administratorul parcarii din Brasov.

   Va stam la dispozitie pentru alte informatii.

   O zi frumoasa!
   Echipa TPARK

 90. Alexandru says:

  Buna ziua,

  In parcarea din mijlocul statiunii Poiana Brasov se poate plati taxa de parcare prin sms sau cu fise ?
  Daca e prin sms cat costa o ora ?
  Multumesc

  1. admin says:

   Buna ziua,

   Multumim ca folositi platforma TPARK!

   Pentru mai multe detalii privind plata parcarii, va rugam sa contactati direct administratorul parcarilor din orasul respectiv.

   Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.

   O zi frumoasa!
   Echipa TPARK

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>