TPARK LA EVENIMENTUL DE LANSARE “ALBA IULIA SMART CITY 2018”

PICONET ESTE INVITAT OFICIAL LA EVENIMENTUL DE LANSARE A PROIECTULUI PILOT “ALBA IULIA SMART CITY 2018”

Distribuie articolul

Piconet va participa, in calitate de invitat oficial, la conferinta de lansare a proiectului pilot ”Alba Iulia Smart City 2018”.

Evenimentul va avea loc pe 2 decembrie 2016, in Alba Iulia, si e organizat de catre Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala impreuna cu Primaria Municipiului Alba.

La acest eveniment, va fi publicat Ghidul Smart City pentru Romania, cu ajutorul caruia sunt promovate cele mai bune practici la nivel international pentru eficientizarea si integrarea proceselor tehnologice cu efecte benefice asupra societatii care egalizeaza sansele tuturor la oportunitatile existente.

Vor fi prezenti primarul Municipiului Alba, Domnul Mircea Hava, Ministrul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala, Doamna Delia Popescu si reprezentanti ai unor importante companii.

Piconet va prezenta integrarea platformei de Smart Parking TPARK in conceptul de Smart City cu cei de la Siemens Romania, Orange Romania, IBM Romania, Microsoft, ZTE Romania, ZONIZ, PARKING+PLUS, Philips Lightning Romania, ORACLE, Cluster IT Cluj, MASTERCARD, Asociatia de Plati Electronice din Romania (A.P.E.R.O), Magnasci SRL, KAUFLAND Romania SCS, Bucharest Smart City, ITS Romania, Allied Telesis Romania, Axis si Fujitsu, DASDATA, FULLscreen Digital, SC Power Consulting, Asociatia Romana pentru Iluminat.

Vom participa la sesiuni de intrebari si raspunsuri, precum si dezbateri asupra solutiilor propuse.

In final, Piconet va semna carta ”Marea Unire a solutiilor inteligente de la Alba Iulia”, in calitate de companie care va contribui la proiectul pilot ”Alba Iulia Smart City 2018”.

Dorim sa cunoastem, sustinem si aplicam cat mai multe practici pentru digitalizarea si imbunatatirea calitatii vietii prin integrarea solutiilor tehnologice.

harta-aplicatie_29-11-2016

Articole recente