Plata parcării SMART în Zalău

Plătești parcarea SMART cu TPARK și în Zalău

Distribuie articolul

Șoferii din Zalău beneficiază începând cu luna mai 2018  de cea mai modernă, simplu de utilizat și comodă modalitate de plată a parcării, după ce primăria municipiului a decis să implementeze sistemul TPARK® pentru plata parcării cu telefonul mobil!

Plata parcării  se realizează rapid prin expedierea unul SMS la 7420 în care sunt menționate codul aferent zonei de parcare și numărul de înmatriculare al mașinii parcate:

  • 1 oră de parcare – cost 0,40 € + TVA
  • 2 ore de parcare – cost 0,80 € + TVA
  • 1 zi de parcare – cost 2,40 € + TVA

[important]După expedierea SMS-ului, utilizatorii primesc un mesaj care confirmă că parcarea a fost activată. Ex: Ati parcat SJ00ABC pt. 60 min in Zalau. Plata expira la 23/05/2018 16:15. Cost 0.40EUR+TVA/SMS [/important]

[notice]

  • Lipsa SMS-ului de răspuns indică faptul că plata parcării nu a fost înregistrată.
  • Două sau mai multe SMS-uri consecutive cu același cod  însumează timpul de parcare.
  • SMS-ul de comandă se expediază în momentul parcării mașinii.
  • Sistemul TPARK® de plată a parcării cu telefonul mobil este disponibil pentru utilizatorii rețelelor de telefonie DIGI, Orange, Telekom și Vodafone. SMS-ul este taxat suplimentar în rețeaua Orange cu 0,05€+TVA.

[/notice]

Orarul  parcărilor publice cu plată din Municipiul Zalău, este de luni până vineri, între orele 07:00-18:00.

Aplicația gratuită TPARK, disponibilă pentru Android , iOS, și Windows Store vine în ajutorul șoferilor, facilitându-le modalitatea de expediere a SMS-urilor de parcare. Mai mult decât atât, aceștia pot plăti parcarea în peste 35 de orașe din România fără a mai memora numerele scurte sau codurile zonelor de parcare, introducând numărul de telefon, selectând orașul și zona de parcare și apăsând butonul PARCAȚI.

Articole recente