Plătești parcarea cu TPARK în Râmnicu Sărat

Râmnicu Sărat se alătură orașelor în care se plătește parcarea cu aplicația TPARK

Distribuie articolul

Platforma TPARK de plată a parcării este disponibilă și în Râmnicu Sărat. Șoferii din acest oraș beneficiază acum de cea mai modernă și rapidă modalitate de plată a parcării, aceștia putând realiza plata direct de pe telefonul mobil.

Plata parcării se realizează simplu prin trimiterea unui SMS la numărul scurt 7420 care conține codul aferent duratei de parcare și numărul de înmatriculare al mașinii:

  • 1 ORĂ de parcare – cost 0,30€ + TVA

[important] După expedierea SMS-ului șoferii primesc un mesaj care confirmă înregistrarea plății parcării. Ex: Ati parcat BZ00ABC pt. 60min in Ramnicu Sarat. Plata expira la 03/08/2018 10:17. Cost 0.30EUR+TVA/SMS [/important]

[notice] Important:

  • Lipsa SMS-ului de răspuns indică faptul că plata parcării nu a fost înregistrată.
  • Două sau mai multe SMS-uri consecutive însumează timpul de parcare.
  • SMS-ul de comandă se expediază în momentul parcării mașinii.
  • Sistemul TPARK® de plată a parcării cu telefonul mobil este disponibil pentru utilizatorii rețelelor de telefonie DIGI, Orange, Telekom și Vodafone. SMS-ul este taxat suplimentar în rețeaua Orange cu 0,05€+TVA.

[/notice]

Orarul parcărilor publice cu plată din orașul Râmnicu Sărat, este de luni până vineri, între orele 08:00-18:00, iar sâmbătă și duminică, între orele 08:00 – 14:00.


Aplicația gratuită TPARK, disponibilă pentru Android , iOSși Windows Store vine în ajutorul șoferilor, facilitându-le modalitatea de expediere a SMS-urilor de parcare. Mai mult decât atât, aceștia pot plăti parcarea în peste 40 de orașe din România fără a mai memora numerele scurte sau codurile zonelor de parcare, introducând numărul de telefon, selectând orașul și zona de parcare și apăsând butonul PARCAȚI.

Articole recente