Sistemul TPARK de plată a parcării este disponibil și în Sovata - TPARK

Sistemul TPARK de plată a parcării este disponibil și în Sovata

Distribuie articolul

Avem o veste bună pentru toți șoferii care își parchează mașinile în Sovata: sistemul TPARK de plată a parcării cu telefonul mobil este disponibil și în acest oraș!

Plata parcării se realizează simplu și rapid prin expedierea unul SMS la 7420 în care menționați codul aferent zonei de parcare și numărul de înmatriculare al mașinii parcate, precum în exemplul de mai jos:

  • 1 oră de parcare – cost 0,65 € + TVA

[important] După expedierea SMS-ului, veți primi un SMS care confirmă că parcarea a fost activată. Ex: Ati parcat MS00ABC pt. 60 min in Sovata. Plata expira la 03/07/2018 16:27. Cost 0.65EUR+TVA/SMS [/important]

[notice] Important:

  • Lipsa SMS-ului de răspuns indică faptul că plata parcării nu a fost înregistrată.
  • Două sau mai multe SMS-uri consecutive cu același cod însumează timpul de parcare.
  • SMS-ul de comandă se expediază în momentul parcării mașinii.
  • Sistemul TPARK® de plată a parcării cu telefonul mobil este disponibil pentru utilizatorii rețelelor de telefonie DIGI, Orange, Telekom și Vodafone. SMS-ul este taxat suplimentar în rețeaua Orange cu 0,05€+TVA.

[/notice]

Orarul parcărilor publice cu plată din orașul Sovata, este de luni până duminică, între orele 00:00-24:00.

Aplicația TPARK, disponibilă în Google PlayApp Store și Windows Store este deja utilizată de șoferi  pentru plata parcării prin SMS si card bancar în peste 35 de orașe. Pe lângă aceasta, utilizatorii noștri beneficiază și de alte servicii online

Articole recente