«

»

Jul
06

Sistemul TPARK de plată a parcării prin SMS este disponibil și în Galați

Începând din luna iulie 2017, șoferii din Galați pot plăti parcarea rapid și inteligent prin SMS, după ce Societatea Gospodărire Urbană S.R.L, în parteneriat cu Piconet SRL, a decis să implementeze sistemul TPARK®.
Plata parcării se realizează prin trimiterea unui SMS la numărul scurt 7420 în care menționați codul aferent opțiunii de plată și numărul de înmatriculare al mașinii:

  • 511 NRMAȘINĂ (ex: 511 GL12ABC) pentru 1 ORĂ de parcare – cost 0.35€ + TVA
  • 512 NRMAȘINĂ (ex: 512 GL12ABC) pentru 2 ORE de parcare – cost 0.70€ + TVA

După expedierea SMS-ului, utilizatorii primesc un mesaj care confirmă că parcarea a fost activată.

Ex: Ati parcat GL12ABC pt. 60 min în Galati. Plata expira la 21/06/2017 17:14. Cost 0.35EUR+TVA/SMS

IMPORTANT

  • Lipsa SMS-ului de răspuns indică faptul că parcarea nu a fost plătită.
  • Două sau mai multe SMS-uri consecutive însumează timpul de parcare.

În plus, șoferii au la dispoziție aplicația mobilă gratuită TPARK, pentru Android, iOS și Windows Phone, prin intermediul căreia pot opera plata parcării prin SMS, fără a mai memora numerele scurte sau codurile aferente duratelor de parcare, în 28 de orașe din România.

Orarul parcărilor publice cu plată din orașul Galați este de luni până sâmbătă, în intervalul 08:00-20:00. În afara programului amintit, parcarea este gratuită.

 

Sistemul TPARK® de plată a parcării cu telefonul mobl este disponibil pentru utilizatorii rețelelor de telefonie DIGI, Orange, Telekom și Vodafone. SMS-ul este taxat suplimentar în rețeaua Orange cu 0,05€+TVA.

Lista străzilor/zonelor pentru plata parcării cu telefonul mobil în Galați se regăsește aici.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>