«

»

Nov
17

TPARK a participat la GPeG Summit 2017

În perioada 14-15 Noiembrie 2017 TPARK a participat la GPeC SUMMIT, cel mai important eveniment de E-Commerce din România. Au fost două zile pline în care am cules multe informații utile, am făcut schimb de idei și ne-am inspirat de la speakeri de renume interațional.

Agenda primei zile a debutat cu discuția referitoare la situația piețelor e-commerce din Cehia, Polonia, Ungaria și România, accentuând faptul că în România comerțul online poate fi dublat până în 2020, însă este nevoie de investiții în infrastructura digitală. Programul a continuat cu prezentări din partea reprezentanților magazinelor online, a procesatorilor de plăți online, dar și cu keynote-uri interesante despre campanii de marketing în e-commerce.

Cea de-a doua zi a fost dedicată speakerilor internaționali care au susținut o serie de prezentări despre strategii de creștere a vânzărilor online, dar și cele mai bune practici de SEO.

Așteptăm cu mare interes următoarea ediție GPeC SUMMIT! Suntem convinși că vom descoperi noi tehnici pe care le putem implementa pentru a oferi în continuare clienților noștri cele mai bune servicii.

 


 

Aplicația TPARK pentru Android și iOS este deja folosită de șoferi pentru plata parcării în peste 30 de orașe din România. Mai mult decât atât, prin intermediul acesteia, șoferii pot beneficia și de alte servicii: plata vignetei și a parcării în Ungaria, plata taxei de pod Fetești-Cernavodă, a rovignetei și a amenzilor de parcare.

Descărcați GRATUIT aplicația 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>