TPARK aduce vești bune șoferilor: micșorează tarifele pentru parcare și introduce plata cu cardul în Cluj-Napoca - TPARK

TPARK aduce vești bune șoferilor: micșorează tarifele pentru parcare și introduce plata cu cardul în Cluj-Napoca

Distribuie articolul

COMUNICAT DE PRESĂ  

Timișoara, 28.11.2019

TPARK aduce vești bune șoferilor: micșorează tarifele pentru parcare și introduce plata cu cardul în Cluj-Napoca

Începând cu luna noiembrie 2019, TPARK – aplicația națională de plată a parcării, a micșorat tarifele aferente plății prin SMS și a implementat o nouă modalitate de a plăti parcarea în Cluj-Napoca – cardul bancar. Aceste măsuri marchează împlinirea a 6 ani de când platforma TPARK funcționează cu succes în oraș, șoferii beneficiind în tot acest timp de servicii rapide și comode de achitare a taxei de parcare.

TPARK urmărește cu interes trendurile europene care se axează pe creșterea pieței de servicii digitale și dorește să aducă un plus de valoare serviciilor de plată a parcării din România. În acest sens, TPARK răspunde cerințelor pieței și implementează opțiunea de plată a parcării cu cardul bancar prin intermediul aplicației disponibilă gratuit în Google Play și App Store. Astfel, turiștii străini și șoferii care au cartele PrePay sau abonament ce nu le permite expedierea SMS-urilor către numere scurte nu mai sunt nevoiți să se deplaseze până la aparatele de taxare, ci pot cu ușurință să achite parcarea prin TPARK. Mai mult, șoferi primesc notificări în aplicație cu 5 minute înainte de expirarea parcării, astfel că ei pot opta să prelungească perioada de parcare oricând și de oriunde.

În ultima perioadă, TPARK a investit numeroase resurse în diversificarea serviciilor de plată oferite șoferilor. Acum, prin intermediul aplicației TPARK, șoferii pot achita taxa de parcare cu cardul în toate orașele în care este implementat acest sistem, iar în curând vor fi disponibile noi servicii de plată. 
„Experiența de peste 15 ani ne-a ajutat să înțelegem cât de important este pentru șoferi să poată utiliza un serviciu sigur și de încredere pentru efectuarea plăților online. Avem o serie de servicii noi în curs de implementare, precum abonamentele de parcare sau plata amenzilor de parcare și ne dorim să contribuim în continuare la digitalizarea orașului Cluj-Napoca și la transformarea lui într-un smart city de referință la nivel național și european.” Daniela David, Chief Operating Officer TPARK

Despre TPARK
TPARK este aplicația națională de plată a parcării, această fiind folosită în prezent de peste 200.000 de șoferi în mai mult de 45 de orașe din România. Scopul TPARK este acela de a oferi șoferilor servicii rapide și complete care se pliază perfect nevoilor acestora. Pe lângă plata parcării în România, cu aplicația TPARK se pot plăti amenzile de parcare, parcare și vinieta în Ungaria, rovinieta și taxa de pod Fetești-Cernavodă.

Articole recente