Aplicația TPARK este prezentă la Apps World Londra 2016

TPARK la Apps World Londra 2016!

Distribuie articolul

În perioada 19-20 Octombrie 2016 vom fi prezenți la cel mai important eveniment de tehnologie din Europa, Apps World. Timp de două zile, specialiști în dezvoltarea aplicațiilor mobile, programatori și specialiști în marketing își vor da întâlnire pentru a împărtăși know-how-ul lor și pentru a vorbi despre tendințele în domeniu.

Apps World este singurul eveniment de acest gen unde se tratează toate etapele din cadrul procesului de dezvoltare a unei aplicații. Prin urmare, în cele două zile vor fi numeroase conferințe, workshop-uri și perioade de networking unde se vor împărtăși cunoștințe și idei menite să genereze noi concepte sau să le îmbunătățească pe cele existente.

Așteptăm cu entuziasm cele două zile deoarece suntem convinși că ne vom încărca cu multă energie, inspirație și dorință de a pune în practică informațiile culese de la cei mai mari  specialiști în domeniu.

Dacă și tu participi la eveniment, te așteptăm să ne vizitezi la standul C2, acolo unde vom fi prezenți alături de colegii de la ARIES-TM.

unnamed

See you there!

Articole recente