TPARK la cea de-a șasea edițieEXPO Trafic

TPARK la EXPO Trafic 2016!

Distribuie articolul

Între 20-21 Octombrie 2016 vom participa la cea de-a șasea ediție a expoziției pentru infrastructura de transport din România, Expo Trafic, la Romexpo, București.

Evenimentul care își propune să aducă în același loc reprezentanți ai administrațiilor publice din întreaga țară și specialiști în domeniu are ca tematică, printre altele, semnalizarea rutieră, feroviară, maritimă și aeriană, sisteme de securitate rutieră, sisteme ITS, bariere și sisteme de parcare. Mai mult decât atât, o subtematică extrem de importantă a acestei expoziții este reprezentată de Parking Expo, acolo unde vor fi prezenți cei mai de seamă producători, importatori și distribuitori ai sistemelor de parcare, printre care și TPARK.

Ca atare, vă invităm să ne vizitați la standul 107, joi și vineri între orele 10:00 – 17:00, acolo unde vă vom aștepta pentru a discuta despre soluții complete pentru administrarea parcărilor cu plată din orașul dumneavoastră. În plus, vă punem la dispoziție și variante personalizate pentru plată, management și control, care se pliază perfect pe nevoile și cerințele dumneavoastră.

Ne vedem la EXPO Trafic 2016!

Articole recente