«

»

Mar
13

TPARK la Smart City Urban Projects 2018

În perioada 8-11 martie 2018, Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate a organizat, la București, cel mai mare eveniment din Europa Centrală și de Est dedicat conceptului Smart City.

În centrul evenimentului a fost cea de-a doua ediție a conferinței Smart City Urban Project 2018, la care au fost prezenți numeroși reprezentanți ai administrației centrale și locale, ai mediului politic, academic și lideri din domeniul privat. Aceasta a fost structurată pe diferite paneluri, astfel că au avut loc prezentări și discuții interesante pe teme precum: transportul inteligent și soluții de parcare, aplicații IoT și rețele de comunicații pentru dezvoltarea comunităților sau îmbunătățirea și implementarea strategiei de dezvoltare durabilă. De asemenea, conferința a reunit și speakeri din afara României care au prezentat exemple de bune practici.

TPARK a fost reprezentată de către administratorul Claudiu SUMA, care în cadrul panelului ”Transport inteligent și soluții de parcare” a vorbit despre importanța și beneficiile implementării unei soluții smart pentru plata parcării. În cadrul aceluiași panel au fost prezenți Florin Nemțanu – profesor asociat Universitatea Politehnica București și Raluca Fiser – președinte Green Revolution care au prezentat soluții inovative de mobilitate în cadrul unui oraș inteligent.

 

Așteptăm cu interes cea de-a treia ediție a conferința Smart City Urban Project!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>