Vouchere pentru parcarea în Oradea, direct din aplicația TPARK

Vouchere pentru parcarea cu bip în Oradea, direct din aplicația TPARK

Distribuie articolul

Ești utilizator al sistemului de plată a parcării cu bip în Oradea și vrei să cumperi cât mai rapid voucherul pentru încărcarea contului, fără a mai sta la coadă? Avem vești bune pentru tine! TPARK te ajută să economisești timp și îți oferă posibilitatea de a cumpără online creditul dorit.

Aplicația și portalul online TPARK îți vin în ajutor, astfel că în doar câteva secunde poți genera codul ce îți încarcă contul cu 10, 20  sau 30 de lei. Serviciul este disponibil 24/7, astfel că plata se poate realiza la orice oră, în siguranță, cu orice card MasterCard sau Visa, fără a se percepe comision.

Cum poți cumpăra voucherul de parcare prin intermediul aplicației TPARK?

Cumpărarea voucherului (creditul) se face în 4 pași simpli:

  1. Descarci aplicația TPARK din Google Play;
  2. Selectezi valoarea voucherului (10, 20 sau 30 de lei) și completezi datele tale pentru facturare;
  3. Plătești securizat cu orice card MasterCard sau Visa;
  4. Verifici e-mailul pentru confirmarea și dovada plății.

După finalizarea tranzacției, ai posibilitatea de a trimite prin SMS codul din 14 cifre pentru încărcarea contului direct din aplicație. În cazul în care achiziționezi voucherul de pe portalul TPARK, pentru încărcarea contului trebuie să trimiteți SMS la 1210 cu textul OR COD_VOUCHER . Costul SMS-ului de reîncărcare este de 0.15 euro + TVA (+0.05 euro în Orange).

Pentru moment, achiziționarea voucherului din aplicație este posibilă doar pentru utilizatorii ale căror telefoane au sistemul de operare Android. De asemenea, utilizatorii au la dispoziție și portalul web de plați TPARK, de unde voucherele se cumpără la fel se simplu și rapid.

Serviciul de achiziționare a voucherelor online a fost lansat în parteneteriat cu Primăria Municipiului Oradea.

Articole recente