15 minute gratuite de parcare pentru șoferii orădeni - TPARK

15 minute gratuite de parcare pentru șoferii orădeni

Distribuie articolul
Parcare Oradea - 15 minute gratis

Nu aveți credit, dar doriți să parcați în Oradea? Dacă utilizați sistemul TPARK® pentru plata parcării cu telefonul mobil beneficiați acum de 15 minute gratuite, pentru modalitatea de plată cu BIP.

Cele 15 minute gratuite sunt disponibile doar pentru prima parcare efectuată într-o zi și sunt contorizate pentru numărul de înmatriculare al mașinii. Astfel, este important să rețineți că prelungirea parcării cu 15 minute de pe un alt număr de telefon va fi taxată.

Sistemul de plată a parcării cu BIP rămâne în rest neschimbat în municipiul Oradea. Durata minimă de parcare este de 30 minute, iar tariful este 2 RON/oră.

[important] Plata cu BIP poate fi realizată cu orice tip de telefon:

  • Apel pentru 15 minute gratis la 0359.710.139

Încărcarea creditului TPARK® se face pe bază de voucher, care poate fi achiziționat de la Serviciul Parcări – Piața Unirii numărul 1. Pentru mai multe detalii, accesați site-ul TPARK®.[/important]

Tarif nou pentru plata parcării cu SMS

Municipalitatea din Oradea a decis să introducă un nou tarif pentru plata cu SMS. Șoferii pot plăti 0,25€+ TVA pentru 30 de minute de parcare. Tot ce trebuie să facă este să trimită un SMS cu prefixul 180 urmat de numărul de înmatriculare, la numărul scurt 7401 (Ex mesaj: 180 BH01ABC).

Sau pot opta pentru aplicația TPARK, astfel nu trebuie să rețină codurile, numerele scurte de SMS, sau numerele pentru BIP.  Aplicația este disponibilă gratuit pentru Android, iOS și Windows Phone.

Mai jos puteți consulta toate opțiunile disponibile pentru plata cu SMS.

Articole recente