Câștigătorul concursului TPARK pentru vinieta de Ungaria

Concursul pentru vinieta de Ungaria s-a încheiat, iar câștigătorul a fost premiat

Distribuie articolul

La începutul lunii februarie 2019 am pornit o campanie ce a avut ca scop premierea unui utilizator al aplicației TPARK care cumpără prin intermediul acesteia vinietă pentru Ungaria. Regulamentul era foarte simplu și presupunea, pe lângă achiziționarea vinietei, alți 2 pași: aprecierea paginii de Facebook TPARK și distribuirea postării aferente concursului.

Timp de o lună utilizatorii aplicației TPARK au dat curs invitației la concurs, astfel că în 20 februarie a venit momentul să aflăm câștigătorul voucherului eMAG în valoare de 700 de lei. În urma extragerii realizate cu ajutorul random.org, câștigătorul a fost Paul V.

TPARK e o aplicație foarte utilă! Cu ajutorul ei economisesc timp, deoarece pot face plățile la parcări, vignete, amenzi (din păcate…) din mers. E bine structurată, ușor de folosit, foarte practică! Ar fi și mai utilă dacă s-ar putea adăuga opțiunea de a cumpăra vigneta și pentru România, însă mă gândesc că sunt anumite considerente care au împiedicat asta până acum.

Recomand tuturor utilizarea aplicației datorită beneficiilor aduse! Paul V.

Ne bucură aprecierile lui Paul și ale tuturor utilizatorilor care folosesc cu încrederea aplicația TPARK. Dorim să le oferim căt mai multe facilități și opțiuni de plată, astfel că lucrăm continuu la îmbunătățirea și diversificarea serviciilor.

Descărcați gratuit aplicația TPARK și urmăriți pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu noutățile.

Articole recente