TPARK la Intertraffic Amsterdam 2018

TPARK la Intertraffic Amsterdam 2018

Distribuie articolul

Ne place să fim la curent cu tot ce este nou și să urmărim direcțiile de dezvoltare ale domeniului nostru de activitate, astfel că nu puteam lipsi de la Intertraffic Amsterdam 2018, eveniment ce a avut loc în perioada 20-23 Martie.

Din anul 1972, atunci când a avut loc prima ediția, Intertraffic Amsterdam a devenit evenimentul favorit al profesioniștilor din domeniul tehnologiei și managementului traficului. Aici sunt prezentate cele mai noi soluții din domeniile: managementul traficului, parcare, siguranță, infrastructură sau mobilitate inteligentă și se fac schimb de idei și bune practici.

La ediția de anul acesta au participat peste 800 de expozanți din mai mult de 45 de țări. În cadrul evenimentului au avut loc diverse conferințe, workshop-uri și prezentări ale produselor, precum și sesiuni de networking menite să ofere participanților posibilitatea de a vedea diferite soluții inovative implementate cu succes.

Pentru noi a fost un adevărat câștig participarea la acest eveniment deoarece am cunoscut profesioniști din toate colțurile lumii, am găsit inspirație în multe din produsele și soluțiile prezentate și ne-am întors cu multe idei pe care suntem nerăbdători să le punem în practică.

Articole recente