TPARK participă la ITS Romania Congress 2019

TPARK la ITS Romania Congress 2019

Distribuie articolul

În perioada 16-17 mai 2019 vom participa la ITS Romania Congress, eveniment organizat de ITS România, organizație ce are scopul este de a încuraja, a promova și de a integra Sistemele de Transport Inteligent la nivel național. Congresul se desfășoară sub patronajul Președenției Române a Consiliului Europei și va avea loc la Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara.

Evenimentul este unul de amploare la care vor participa reprezentanți ai domeniului universitar, public și privat ce vor prezenta și dezbate subiecte de actualitate, precum infrastructura transportului digital, orașe inteligente, IoT și Big Data.

Vom fi prezenți în cadrul sesiunii „Transportul multimodal și mobilitatea ca serviciu”, acolo unde vom prezenta avantajele implementării unui sistem inteligent de plată a parcării, precum și beneficiile unui astfel de sistem în rândul administratorilor parcărilor și a șoferilor.

În cadrul evenimentului vom avea și un stand, acolo unde persoanele interesate de implementarea sistemul TPARK de plată a parcării vor putea afla mai multe informații.

Ne vedem joi și vineri la ITS Romania Congress!

Articole recente