PICONET SRL este liderul pieţei de plată a parcarii prin SMS din Romania, cu aproape 8 milioane SMS-uri procesate. Sistemul TPark® de plată a parcării cu ajutorul telefonului mobil a fost lansat în Timișoara în 2006, fiind acum folosit în 28 orașe din România de aproape 500.000 de șoferi. Sistemul TPark® de adminstrare a parcarilor si de plată cu ajutorul telefonului mobil este oferit ca SoftwareAsAService (SaaS) din cloud.

PICONET SRL a primit numeroase premii pentru produsul TPARK® printre care:

Certificări

Compania este înregistrată la ORDA, OSIM si Dataprotect. TPark® este marcă înregistrata a PICONET. Societatea a implementat și menține în prezent un sistem de management al calității care îndeplinește cerințele standardelor SR EN ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015.

PICONET SRL are contracte directe cu operatorii GSM majori (DIGI, Orange, Telekom Romania Mobile, Vodafone) oferind cele mai mici comisioane și garanția încasării rapide a taxelor.

Aplicația pentru smartphone TPARK și sistemul TPark® de administrare și control al parcărilor sunt produse ale PICONET SRL înregistrate la ORDA.

Servicii oferite

Pentru utilizatorii sistemului TPark®:

Pentru administratori de parcare:

  • Preluarea în concesiune a parcajelor unui oraș
  • Sistem complet de administrare a parcarilor – TPark Admin
  • Sistem de control în teren – TPark Control
  • Webshop pentru abonamente, plata amenzi și vouchere
  • Rapoarte detaliate privind utilizarea parcării – TPark Analytics

PICONET

Suntem o companie românească specializată în soluții cloud-based de administrare a parcărilor, oferite sub brandul TPark®.

În 2006, am implementat în premieră sistemul TPark® de plată electronică – prin SMS – a parcării, în Timișoara. În momentul de față, sistemul funcționează în 28 orașe din România, iar paleta de servicii oferite s-a dezvoltat – natural – concomitent cu compania. Cu o atenție sporită asupra tendințelor tehnologice, ne-am întâmpinat partenerii și clienții cu facilități care să le ușureze activitățile zilnice.

  • Utilizatorii finali au la dispoziție o aplicație smartphone pentru plata inteligentă și rapidă a parcării prin SMS, achitarea diferitelor taxe de drum sau a amenzilor de circulație și parcare – servicii pe care orice șofer dorește să le aibă la o atingere distanță.
  • Pentru operatorii de parcare am dezvoltat (și îmbunățim continuu) servicii care să răspundă nevoilor de control și management inteligent al datelor colectate. Astfel, în portofoliul nostru de soluții am inclus: aplicație smartphone de control în teren, soluție la cheie pentru managementul parcărilor, oferită ca SaaS, și instrumente de analiză și generare a rapoartelor, prin care operatorii de parcare să exploateze la maximum oportunitățile.

Dezvoltarea companiei și succesul (credem noi) sunt validate de numărul parteneriatelor semnate în ultimii ani și de creșterea cifrei de afaceri. În prezent colaborăm cu 28 municipalități, din toate zonele geografice ale țării, iar serviciile noastre sunt folosite de aproape 500.000 de utilizatori finali. În ultimii trei ani fiscali am înregistrat o creștere constantă, ”double-digit”, a cifrei de afaceri.

Suntem deschiși la orice tip de parteneriat care poate aduce un plus soluțiilor și serviciilor pe care le oferim în prezent. Nu putem ține secret faptul că țintim sus, iar sus înseamnă un mediu internațional.

Contact


E: contact@tpark.ro
T: 0760 239 979